Wil jij dit jaar nog jouw EIA-certificering behalen?

dinsdag 27 augustus 2024

Neem deel aan de Sprint Challenge in september of de Trail Challenge die start in oktober!

Wil je door middel van certificering je coachingspraktijk verder professionaliseren? Wil je ontdekken dat certificeren een vorm is van leren en ontwikkelen? Dat je dat niet alleen hoeft te doen, maar ook samen met vakgenoten en een begeleider? Dan zijn de najaarsedities van de Sprint Challenge en de Trail Challenge perfect voor jou!

Wat kun je verwachten?

Je werkt samen met een groep gedreven collega-coaches die zich ook willen certificeren. Onder deskundige begeleiding doorloop je alle stappen en onderdelen van een EIA-aanvraag. Je krijgt de kans om feedback te geven en te ontvangen op elkaars portfolio-onderdelen, en al je vragen te stellen. Aan het einde van de challenge heb je geleerd over jezelf in jouw praktijk, weet je precies welk EIA-certificeringsniveau bij jou aansluit, en  wat je eventueel nog moet doen om je aanvraag af te ronden.

Kies je uitdaging!
  • 5 Day Sprint Challenge: Speciaal voor coaches die een EQA-geaccrediteerde coachopleiding hebben gevolgd. Met je EQA-diploma krijg je vrijstellingen bij het aanvragen van je persoonlijke EIA-certificaat.
  • 5 Day Trail Challenge: Voor coaches zonder EQA-diploma. In dit uitgebreide programma worden alle portfolio-onderdelen behandeld, zodat je niets mist!

Doe mee en start jouw certificeringstraject!

Meer informatie over de data en kosten van de aankomende sprint challenge én trail challenge vind je op onze website. Hier kun je je ook direct aanmelden. Wacht niet langer, verzeker jezelf van een plek en zet de volgende stap in je professionele ontwikkeling!