Vitaliteit in de spotlights tijdens de Dag van de Coach 2024

donderdag 19 september 2024

Vitaliteit is de kracht waar je hart van opspringt en die je energie laat stromen. Het is de balans waarin je geest en lichaam elkaar vinden: leven vanuit passie, enthousiasme en motivatie, ondersteund door de fysieke kracht om dit waar te maken. Een vitaal mens is fysiek sterker, mentaal weerbaarder, emotioneel veerkrachtiger en ervaart zingeving en voldoening. Geen wonder dat coaches zich steeds meer richten op dit thema.

Tijdens de Dag van de Coach 2024 staat vitaliteit centraal. Dit inspirerende congres brengt verschillende perspectieven samen, met aandacht voor wetenschappelijke inzichten, filosofische reflecties en persoonlijke ervaringen. Esther van Fenema deelt in haar keynote “Gezonde Patronen” haar visie, Denker des Vaderlands Marjan Slob belicht “Vitaliteit en zien wat er echt is” en Annet de Lange gaat in op “De nut en noodzaak van evidence-based psychologische coaching”.

Ook ontdek je in interactieve sessies wat vitaliteit kan betekenen voor je cliënten, teams en organisaties – en hoe jouw eigen vitaliteit als coach direct invloed heeft op die van je cliënten. Mis deze dag vol inspiratie en praktische handvatten niet.

📅 Datum: Dinsdag 26 november 2024

📍 Locatie: Congrescentrum De Reehorst, Ede

NOBCO is trotse partner van de Dag van de Coach. Schrijf je snel in en lees meer op: www.dagvandecoach.nl