Oproep: Deelnemers gezocht voor nieuwe Podcast

maandag 12 augustus 2024

We zijn op zoek naar NOBCO coaches die willen deelnemen aan een nieuwe podcastserie over coachmethodieken. In elke podcastaflevering gaan we met diverse experts in gesprek over een coachmethode of -gedachtegoed. De insteek is om met elkaar de (wetenschappelijke) fundatie van de methode te onderzoeken, en wat dat betekent voor de toepassing ervan. Ook de bredere context van evidence-based en evidence-informed coaching komen ter tafel. Daarom zijn we op zoek naar jou!

We zoeken coaches voor twee verschillende rollen:

  1. De Coach aan Tafel: Coaches met diepgaande ervaring met een bepaalde methodiek of gedachtegoed, die graag de interesse van de luisteraar willen wekken. Denk bijvoorbeeld aan ACT of paardencoaching. We staan zeker ook open voor overige suggesties.
  2. De Wetenschapper aan Tafel: Coaches met een brede academische achtergrond en expertise in het vakgebied van coaching, die evidence-informed methoden op waarde kunnen schatten.

Wie zoeken we?

De Coach aan Tafel
Ben jij een NOBCO-aangesloten coach met veel ervaring in een specifieke methodiek of gedachtegoed? Wil je jouw kennis delen en luisteraars inspireren? En ben je in staat divers gedachtegoed in coaching op waarde te schatten? Dan zoeken we jou! Vertel ons welke methodiek of welk gedachtegoed je beheerst, en waarom dit belangrijk is voor de luisteraars.

De Wetenschapper aan Tafel
Ben je bij NOBCO aangesloten, heb je een academische achtergrond en ben je bedreven in het beoordelen van evidence-informed methoden? Laat ons weten hoe jouw expertise een waardevolle aanvulling kan zijn, dan komen we graag met je in contact!

Wat kun je verwachten?
Na je aanmelding nemen we contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Bij overweldigend veel aanmeldingen maken we een selectie. Alle aanmeldingen worden met zorg overwogen om een waardevol en evenwichtig gesprek te garanderen. De podcastafleveringen zullen opgenomen worden in onze professionele podcaststudio in Zwolle, op 16 september, 8/9 oktober of 6 november.

Hoe aanmelden?
Stuur uiterlijk 23 augustus een mail naar charlotte.vanoossanen@nobco.nl met daarin:

  • Jouw naam en contactgegevens;
  • Of je als coach of wetenschapper aan tafel wilt zitten;
  • Waarom je denkt dat jouw deelname waardevol is;
  • Als coach: de methodiek of het gedachtegoed waarin je bent gespecialiseerd;
  • Als wetenschapper: jouw academische achterjouw academische achtergrond en expertisegebieden.