W. (Willem) van Esch

Aansluitnr. 29514

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 350,00 exclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 350,00 exclusief btw

Type
Business coaching
Coaching in familiebedrijven
Executive coaching
Loopbaancoaching
Performance coaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Cultuuromslag
Gezondheid
Hoogbegaafd
Hooggevoeligheid
Kwaliteit van leven
Leiderschap
Ondernemen
Perfectionisme
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Stress
Veranderingen
Verslaving
Zingeving

Coachtalen
Nederlands
Engels
Frans
Duits
Spaans

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Willem van Esch Profiel 2022.

Wil je iets met deze bron?

Authentieke, eclectische persoonlijke groei en uitvoerend leiderschap, ondernemerschap, exponentiële groei, strategie, verandermanagement, bedrijfsvoering, verkoop, [internationale] bedrijfsontwikkeling, bewust en doelgericht, balans en betekenis. Oneindig creatief denken, [interculturele] geavanceerde communicatieve vaardigheden, stressmanagement, inclusie, teams,
Individueel, en voor Start-ups, Scale-ups, Volwassen bedrijven, Familiebedrijven, etcetera.

Willem is zeer gevoelig, empathisch, medelevend en gepassioneerd om je in hoge mate in staat te stellen te genieten van de rit van je leven met zijn ups en downs, en je sublieme doelen te realiseren. Vernieuw je doel, heb meer plezier en voldoening in je carrière, of je bedrijf, je leiderschap en je persoonlijke leven. We onderzoeken en ontsluiten nog meer van je talenten, je innerlijke genie en je entelechy, d.w.z. iedereen kan een visie hebben, maar je hebt entelechy nodig om die droom werkelijkheid te laten worden.

Willem is de afgelopen decennia een succesvolle internationale coach geweest met een verscheidenheid aan klanten uit alle lagen van de bevolking en culturen, spreekt zes en een halve taal, heeft ruime ervaring met Fortune 1000 wereldwijde bedrijven en MKB-ondernemers, professionals, en alle mensen uit alle lagen van de bevolking, paradigma, geloof en culturele identiteit. In zijn dienst aan jou heeft Willem een ​​zeer sterke oriëntatie op geven, zijn dagelijkse leren en groei, als een voormalige succesvolle middelgrote B2B multinationale self-made serial entrepreneur. Met Willems roeping om mensen vooruit te helpen werkt hij als coach en wordt hij altijd gecoacht en leeft hij dagelijks als een tijdloze student van het leven. Willem heeft vele jaren in Noord- en Zuid-Amerika gewoond, en in verschillende Europese landen, het Midden-Oosten en Azië.

Willem is opgeleid bij:
Amerikaanse masteropleidingen in toegepaste en gedragspsychologie en de psychologie van bewustzijn, gezondheid en genezing.
In Londen, VK, in International Business, Economics en Maritime Ship Management.
Nederland, Internationaal baccalaureaat in bedrijfskunde, economie, geesteswetenschappen en
sociale studies en talen.
Internationaal gecertificeerd in NLP, in coaching, in supply chain, logistiek, internationale handel. Willem is lid van EMCC, de European Mentoring and Coaching Council.

Om altijd jouw beste resultaten te faciliteren wordt Willem al tientallen jaren continu gecoacht door toonaangevende coaches.

Aanbeveling door Jim Bagnola,
President Leadership Group:

“Ik beveel Willem aan als een krachtige coach en integer persoon.
Willem is een unieke combinatie van verschillende niveaus van ervaring en kennis. Hij is een wereldburger.
Als we kennis van een expert zoeken, willen we iemand met ervaring op dat gebied. Willem heeft wereldwijde zakelijke ervaring en persoonlijke expertise als ondernemer. Hij beschikt ook over unieke kennis. Hij is opgeleid in de toegepaste psychologie en in de menselijke ontwikkeling en in het bijzonder de ontwikkeling in het menselijk bewustzijn.
Gewapend met zijn praktische ervaring en unieke kennis beveel ik Willem aan als een gewaardeerde bron van begeleiding in uw reis naar succes in uw bezigheden. Ik beveel Willem zonder voorbehoud aan”

Stuur een bericht naar deze coach