Sandy Brom

Met Sandy

Oude Huijbergsebaan 289
4625 CK Bergen op Zoom
Nederland

opweg@metsandy.nl
metsandy.nl/

drs. S. (Sandy) Brom

Aansluitnr. 30840

Bergen op Zoom

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 85,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 85,00 exclusief btw

Type
Personal/Life coaching

Thematiek
Gezondheid

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Overig

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Ben je er klaar mee om jezelf te verbergen? Om de leuke dingen in het leven uit te stellen ’totdat je slank bent’? En om te leven van dieet naar ‘compleet losgaan’ en weer naar het nieuwste dieet? Ben je klaar met frustratie en onmacht? STOP dan NU met die bullshit!!!

Start vandaag met jouw nieuwe leven.

Volgens mij ben jij niet dom, toch? Waarschijnlijk heb je de meeste diëten wel geprobeerd en daarvoor de meest ingewikkelde recepten gekookt. Jezelf koolhydraten, vetten of andere voedingsstoffen ontzegd. Jij weet echt wel wat je ongeveer op een dag kunt eten zonder aan te komen of zelfs om af te vallen. Ik ga je dus niet vertellen wat je moet eten, hoeveel en wanneer. Jij bent je beste diëtist. Maar een diëtist heb je niet nodig, want diëten zijn symptoombestrijders en lossen je probleem niet op.

In mijn programma's kom je erachter welke oorzaken jouw eetgedrag heeft. Welke emoties onderdruk je door teveel te eten? Op welke vlakken doe je jezelf tekort? En hoe passen gezonde gelukkige gewoontes in jouw drukke leven? Daar gaan we mee aan de slag. Ik beloof je geen quick fix, je gaat met liefde aan de slag met jezelf. Gun jezelf dit cadeau zodat je weer kunt genieten van alles wat het leven te bieden heeft

Stuur een bericht naar deze coach