Hanneke Zumker

Eigen Kracht Coaching

Desertosingel 27
2909 PA Capelle aan den IJssel
Nederland

+3163868922
h.zumker@eigenkrachtcoaching.nl
www.eigenkrachtcoaching.nl

W.J. (Hanneke) Zumker

Aansluitnr. 30777

Capelle aan den IJssel

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
Leeftijdscategorie coach
46-55
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
-
Uurtarief zakelijk
-

Type
Loopbaancoaching
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Assertiviteit
Carriere
Competenties
Conflicten
Groepsontwikkeling
Kwaliteit van leven
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Teambuilding

Coachtalen
Geen coachtalen bekend

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Bij Eigen Kracht Coaching is de coaching niet iets moeilijks of iets zwaars, maar zo licht als mogelijk en zo zwaar als nodig. We graven niet diep in je verleden voor nieuwe inzichten. Je leert door te reflecteren op wat er in het hier en nu gebeurt. Met humor en een knipoog! Want als je kunt lachen over je eigen falen, is dat al het halve werk.

Bij mij kun je rekenen op een leerzaam proces met levendige oefeningen die zeker tot de kern doordringen! Je vindt een luisterend oor, aandacht, een duwtje in de rug, iemand die je prikkelt, inspireert en uitdaagt om nieuwe stappen te zetten. Ik vind het belangrijk dat jij je gesteund en uitgedaagd voelt om (her)nieuwde talenten aan te boren in contact met jezelf en anderen.

Ik kijk met je mee naar jouw situatie, je eigen patronen, de dilemma's en de belemmeringen hierin. Heb jij geen helder zicht hebt op je functioneren of je keuzemogelijkheden? Dan kan ik je helpen die vertroebeling weg te nemen zodat je weer zicht krijgt op je doelen.

Als je plezier en geluk in je leven wilt hebben is het belangrijk bij je eigen successen stil te staan. Als je stappen zet, is dat niet alledaags, maar bijzonder! Door jezelf dan een schouderklop te geven, laat je zien dat je op de goede weg bent. Het is een moment van erkenning en trots.

Coachen is veel meer dan praten alleen. Je leert door te oefenen met nieuw gedrag en/of nieuwe vaardigheden en dat je niet opgeeft als het een keertje tegenzit. Want leren gaat altijd gepaard met vallen en opstaan. Daarin zit jouw eigen veerkracht!

Stuur een bericht naar deze coach