Angelique Rongen - in t Zandt

Kern, Coaching & Advies

25 Ringovenhof
5865 BN TIENRAY
Nederland

+31614021168
info@kerncoaching.nu
www.kerncoaching.nu

A.J.P. (Angelique) Rongen - in t Zandt

Aansluitnr. 30874

TIENRAY

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk | Regionaal
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
-
Uurtarief zakelijk
€ 99,00 btw

Type
Coaching in familiebedrijven
Organisatie coaching
Personal/Life coaching
Systemisch coachen
Team coaching

Thematiek
Assertiviteit
Carriere
Communicatie
Competenties
Conflicten
Groepsontwikkeling
Hooggevoeligheid
Leiderschap
Perfectionisme
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Relaties
Scheiding
Stress
Teambuilding
Veranderingen
Verlies
Verzuim
Werk
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands

Branche
Advocatuur & Notariaat
Agrarische sector
Automatisering/ICT/Telecom
Bouw & Installatie
Communicatie & Media
Consultancy
Detailhandel/MKB
Financiële dienstverlening
Horeca & Recreatie
Industrie & Techniek
Maatschappelijke dienstverlening
Onderwijs & Wetenschap
Overheid
Overig
Werving & Selectie
Zakelijke dienstverlening (overig)
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Welkom!
Ik ben Angelique Rongen.

Sinds 2019 heb ik mijn eigen Coachpraktijk KERN, Coaching en Advies. Vanaf 7 juli 2024 neem ik Latitude Opleidingen (www.latitudeopleidingen.nl) over en ga ik ook opleidingen geven in Systemisch Werk.

Mijn hart en passie ligt bij het coachen van mensen. Zien wat hen beweegt en samen kijken wat er nodig is en hoe stappen te zetten. Tijdens de coaching zijn er soms van die bijzondere momenten, dan zie je gewoon dat er inzicht ontstaat bij iemand en dan voel ik letterlijk de ruimte die dat geeft.

In 2019 heb ik de 2-jarige opleiding tot senior coach practitioner/counseler afgerond bij de ALBA-academie. Mijn werkwijze is een combinatie van verschillende methodieken die zichtbaar maken wat zich in ‘de onderstroom’ afspeelt en wat er echt toe doet.

Een belangrijke pijler voor mij is het systemisch werken en het omgaan met Rouw en Verlies. Hierin heb ik me gespecialiseerd.

Systemisch Werken (ook wel Opstellingen genoemd) is een manier en om inzicht te krijgen in jouw eigen plek in een systeem, welk systeem dan ook, en je verhouding tot de anderen in dat systeem. Het mooie van systemisch werk vind ik dat datgene zich laat zien wat je op dat moment nodig hebt om verder te komen. Het staat letterlijk en figuurlijk voor je en wordt zichtbaar, je kunt er niet meer omheen. Het systemisch werk heeft mij ten diepste geraakt en ervoor gezorgd dat ik anders kijk, naar mezelf maar ook naar anderen en ook naar alle andere systemen waar ik dagelijks mee te maken.
Heerlijk om vanaf augustus ook via Latitude Opleidingen in systemisch werk te mogen gaan geven. Een tijdje meelopen met mensen die de opleiding komen volgen, voor hun eigen of hun professionele ontwikkeling. Heb je interesse in een opleiding? Neem gerust contact met me of neem een kijkje op de website van Latitude Opleidingen.nl

In mijn praktijk krijg ik heel veel mensen die in welke vorm dan ook te maken krijgen met Rouw en Verlies ( en trauma). Rouw is zoals door Bert Hellinger zo mooi gezegd is "de achterkant van LIEFDE". Voor mij geeft deze zin ook de ruimte en erkenning dat je mag rouwen om dat wat je verloren hebt en weer opnieuw leren je te verbinden met je verdriet zodat je daarna ook weer open kunt stellen om nieuwe verbindingen aan te gaan en die te omarmen.

Ik ontmoet je graag! Je bent van harte welkom!

Stuur een bericht naar deze coach