Floortje Vekemans

FloGrow coaching en counseling

Vogelenzang 2
5022 JZ Tilburg
Nederland

+31628768840
info@flogrow.nl
www.flogrow.nl

F.A.M. (Floortje) Vekemans

Aansluitnr. 31013

Tilburg

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Regionaal
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 90,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 145,00 inclusief btw

Type
Personal/Life coaching

Thematiek
Assertiviteit
Communicatie
Conflicten
Gezondheid
Kwaliteit van leven
Kwetsbaarheid
Ontslag
Opvoeding
Perfectionisme
Pers. ontwikkeling
Relaties
Scheiding
Stress
Veranderingen
Verlies
Verzuim
Werk
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Ik werk vanuit het gedachtegoed dat systemisch werk wordt genoemd. Ik richt me op de omgeving en de achtergrond van iemand. Je bent niet alleen een individu, maar iemand die onderdeel uitmaakt van verschillende systemen. Door naar het geheel te kijken, komen mensen tot inzichten die eerder verborgen bleven. Deze inzichten leiden naar andere perspectieven, waardoor er ruimte ontstaat tot verandering.

Coaching is vooral maatwerk. Mijn rugzak heb ik gevuld met al hetgeen ik leerde door de jaren heen. Ik hoef niet steeds de rugzak uit te pakken om te weten wat daar in zit. In een traject met jou kan ik hier vrijelijk gebruik van maken en dat maakt dat ik goed kan afstemmen op wat er nodig is. Vanuit mijn ervaring als coach/counseler, beeldend docent én beeldhouwer en richt ik me op het zichtbaar maken van veelal verborgen dynamieken. Nieuwe invalshoeken creëren ruimte om tot een ander beeld te komen van de eigen persoonlijkheid. Van daaruit ontstaan er mogelijkheden te veranderen.

Met 2 tot 4 gesprekken krijgen mensen vaak al voldoende inzichten. Inzichten die kunnen leiden tot andere keuzes. Je bent welkom om een coachtraject in mijn praktijk in Tilburg te doen of in overleg op een andere locatie. Ik start met een gratis kennismakingsgesprek van maximaal een half uur. Op mijn website is meer te lezen over mijn werkwijze. Voor mensen die graag met hun handen aan het werk gaan, bestaat de mogelijkheid om een 1 op 1 traject met beeldhouwen in steen te volgen. Coaching wordt dan gecombineerd met het werken in een zachte steensoort.

Stuur een bericht naar deze coach