M. (Maaike) Vorster

Aansluitnr. 31159

Certificeringsniveau Senior Practitioner
EIA Senior Practitioner

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 100,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 117,00 exclusief btw

Type
Executive coaching
Loopbaancoaching
Organisatie coaching
Performance coaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Assertiviteit
Carriere
Communicatie
Competenties
Conflicten
Management
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Stress
Timemanagement
Veranderingen
Werk
Zelfvertrouwen

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Automatisering/ICT/Telecom
Communicatie & Media
Consultancy
Detailhandel/MKB
Horeca & Recreatie
Werving & Selectie
Zakelijke dienstverlening (overig)

Vaksectie
Vitaliteit

Over deze coach
Wat leuk dat je mijn profiel bekijkt! Hier vind je meer informatie over mij als coach. Je kunt voor meer informatie ook kijken op mijn website www.voxcoaching.nl.

Ik coach professionals in het bedrijfsleven, of professionals die op zoek zijn naar een baan. De coachvragen waar ik mee werk zijn vraagstukken op het gebied van stress, burn-out, omgaan met ellende (van ontslag tot verlies en burn-out), balans, communicatie en management. En je kunt bij mij terecht met loopbaanvragen.

Ben je de grip kwijt en merk je dat je steeds minder energie hebt? Ervaar je onrust en ontbreekt het je aan zelfvertrouwen? Wil je werken aan jouw assertiviteit? Ervaar je geen goede balans tussen werk en prive of krijg je jouw hoofd niet meer uit? Zit je niet lekker in jouw baan en weet je niet hoe je verder moet? Tijdens een coachtraject bij Vox begeleid ik je bij een duurzame verandering naar jouw doelen. Waarbij ik het belangrijk vind dat de complete mens centraal staat en niet alleen de klacht of vraag die er speelt. Je bent immers veel meer dan alleen deze vraag.

Een coachtraject bij Vox start altijd met een gratis en vrijblijvende intake. In die intake bespreken we het coachdoel en op basis van de intake maak ik een coachplan zodat je een bewuste keuze kan maken om wel of niet te starten met het traject. Tijdens het traject zijn we actief aan het werk, waar nodig doen we oefeningen, bespreken we modellen en kijken we naar de dagelijkse situaties die jij tegenkomt. Ik maak hierbij gebruik van diverse coachmethodes en van het gedachtegoed PostTraumatische Groei. Ik ben emphatisch, informeel, praktisch en doelgericht in mijn aanpak.

Ik heb meer dan 18 jaar werkervaring bij commerciele werkgevers, onder andere op DT en MT niveau, HR Management en commercieel management, en ik heb samengewerkt met diverse MKB en internationale marketing- en salesorganisaties, voordat ik de overstap maakte naar coaching via mijn eigen praktijk. Ik ben tegelijkertijd begonnen met het volgen van diverse coachopleidingen, want coaching is echt een vak. En zo benader ik het ook; niet alleen door het volgen van opleidingen, maar ook door bezig te zijn en blijven met certificeringen, intervisie en supervisie.

Ik ben gecertificeerd als Senior coach bij EMCC / NOBCO, NOLOC Register Loopbaanprofessional en PTG Master coach.

Coachlocaties:
Ik coach landelijk op locatie of online. Ik maak gebruik van Het Coachhuis dat door heel Nederland ruimtes biedt, dus ik kom graag naar je toe.

Neem gerust contact op voor een gratis kennismakingsgesprek: 06-12767529 / maaike@voxcoaching.nl.

Stuur een bericht naar deze coach