Dave Clifford

Clifford training coaching

Eusebiusbuitensingel 7
6828 HT Arnhem
Nederland

+31264439550
d.clifford@cliffordtraining.nl
www.cliffordtraining.nl

D.P.J. (Dave) Clifford

Aansluitnr. 31283

Arnhem

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 140,00
Uurtarief zakelijk
€ 165,00 exclusief btw

Type
Business coaching
Executive coaching
Performance coaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Assertiviteit
Carriere
Gezondheid
Leiderschap
Management
Ondernemen
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Re-integratie
Zelfvertrouwen

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Detailhandel/MKB
Financiële dienstverlening
Overheid
Zakelijke dienstverlening (overig)

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Sinds 2004, reeds 15 jaar, ben ik werkzaam als Life- & Loopbaan-, Executive coach en trainer. Mijn expertise ligt op het gebied van (persoonlijk) leiderschap, loopbaan & coaching. Mijn passie is; "Empowering people & organizations to empower themselves". Ik ben ambitieus, ondernemend en altijd op zoek naar nieuwe creatieve wegen om de resultaten van mijn opdrachtgevers te realiseren.

Een greep uit de vraagstukken waar ik voor wordt gevraagd: "Hoe kom ik in mijn persoonlijke kracht?", "Wat voor leider wil ik zijn in mijn organisatie?", "Hoe creëer ik rust en zelfvertrouwen?", "Hoe transformeer ik mijn innerlijke belemmeringen?", "Hoe motiveer ik mijn team effectief?", "Hoe kan ik mijn impact op mijn klanten en team vergroten?", "Hoe ga ik om met conflicten en tegenslagen?", "Hoe creëer ik een positieve en krachtige mindset?", “Wat is mijn passie” en hoe transformeer ik deze naar een concrete nieuwe rol”.

Het is mijn vak en passie om klanten te helpen aan concrete oplossingen voor bovengenoemde vraagstukken voor zowel de korte als lange termijn. Door mijn jarenlange ervaring, bedrijfskundige achtergrond, NLP master studie en internationale Health Certification raak ik in een korte tijd de kern van het individu en de organisatie. Daarbij weet ik samen met de klant de juiste strategie te ontwikkelen om hen naar het gewenste doel te brengen.

Stuur een bericht naar deze coach