Debbie Schonk

Individu Coaching

Oude Singel 130
2871 SH SCHOONHOVEN
Nederland

+31628560924
mail@individucoaching.nl
www.individucoaching.nl

D. (Debbie) Schonk

Aansluitnr. 31652

SCHOONHOVEN

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Regionaal
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 89,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 120,00 exclusief btw

Type
Loopbaancoaching
Organisatie coaching
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Carriere
Communicatie
Conflicten
Gezondheid
Groepsontwikkeling
Kwaliteit van leven
Leiderschap
Management
Outplacement
Relaties
Scheiding
Stress
Teambuilding
Veranderingen
Verlies
Werk
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands

Branche
Detailhandel/MKB
Horeca & Recreatie
Maatschappelijke dienstverlening
Overig
Werving & Selectie
Zakelijke dienstverlening (overig)
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
#mens #moeder #vrouw #beroepscoach #fantasierijk #direct #empatisch #dierenvriend #hobbykok #horror liefhebber #dromer #sociaal #oprecht #goede luisteraar #make-up artist #sympathiek #bevlogen #gevoelsmens #doelgericht #geloof dat je nooit genoeg make-up of schoenen kunt hebben #vind cadeaus geven leuker dan krijgen #kan goed organiseren #lievelingskleur is blauw #word blij van de eerste zonnestralen #heb koffie nodig om op te starten #ben het liefst de gekke mama #hou heel veel van mijn familie #ben getrouwd met Bastiaan #heb twee kinderen, een dochter en een zoon #ben snel verveeld #enorm visueel ingesteld #heb moeite met spelling #heb een fantastisch ruimtelijk inzicht #geduld is niet mijn sterkste kant #zou graag vaker boeken lezen #spelletjes mens #ruim liever op dan dat ik schoonmaak #ben vaker te laat dan te vroeg op afspraken #avondmens #groot aanpassingsvermogen #meer ideeën dan tijd #geboren en getogen in Stolwijk (‘Stolluk’) #verkies oud en authentiek boven nieuw #geloof niet in kaders #heb een hekel aan leugens

“JIJ MAG ER ZIJN”
Het lezen van de hashtags heeft waarschijnlijk al een beeld geschetst van wie ik ben. Om het beeld compleet te maken kan ik eindeloos doorgaan met het benoemen hiervan. Ik zou je kunnen vertellen wat ik in mijn leven heb meegemaakt. Uit welk gezin ik kom. De diploma’s die ik heb. Dit alles zal meespelen in het beeld dat jij vormt over mij. De vraag of dit ook is wie ik ben? Nee, ik bén niet mijn achtergrond, mijn beperkingen, mijn kennis, mijn voorkeuren enz. Ik ben Debbie: een uniek Individu. Nog steeds lerend en vormend in mijn identiteit.
Als mens geloof ik in de authentieke identiteit van ieder individu.

Mijn lijfspreuk is: “Jij mag er zijn!”

Als rode draad in al mijn coachtrajecten komt het zijn wie je bent ter sprake. De regie (her-) pakken op jouw leven. Een beter beeld vormen van jouw unieke individu.

Stuur een bericht naar deze coach