Julija Petrosian

Julija Coaching en Training

Porrenhofstraat 32
6663 SG Lent
Nederland

+31651492763
j.petrosian1984@icloud.com
www.julijacoachingentraining.nl

J.A. (Julija) Petrosian

Aansluitnr. 31939

Lent

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk | Regionaal
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 85,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 95,00 inclusief btw

Type
E-coach
Loopbaancoaching
Organisatie coaching
Personal/Life coaching
Team coaching
Wandelcoaching

Thematiek
Assertiviteit
Carriere
Competenties
Conflicten
Gezondheid
Hooggevoeligheid
Kwaliteit van leven
Leiderschap
Ondernemen
Opvoeding
Perfectionisme
Pers. ontwikkeling
Stress
Timemanagement
Veranderingen
Verzuim
Werk
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Onderwijs & Wetenschap

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Stress en Burn-Out Coach | Studie - en Loopbaancoach | Inburgering en integratie Oekraïnse statushouders | Onderwijsprofessional | Projectleider gepersonaliseerd leren | Workshops en Trainingen | Werkgeluk

OP ZOEK NAAR BALANS, GROEI EN MEER VOLDOENING IN JE LEVEN EN CARRIÈRE

Het leven kan als een constante strijd voelen, waarbij we proberen alle ballen hoog te houden en tegelijkertijd willen we onze persoonlijke en professionele doelen nastreven. Maar wat als ik je vertel dat het mogelijk is om een leven te leiden waarin je zowel persoonlijk als professioneel floreert?

GUN JEZELF EEN GOED LEVEN

Als coach gespecialiseerd in stress- en burn-outproblematiek, lifecoaching en studie- en loopbaancoaching, ben ik hier om jou te helpen. Het leven kan soms overweldigend zijn, met uitdagingen in relaties, gezondheid, werk en vrije tijd. Het is gemakkelijk om jezelf te verliezen in de drukte van alledag. Stel je voor hoe het zou zijn om een pad te vinden dat leidt naar meer evenwicht en voldoening op elk van deze gebieden. Ik wil je daarbij helpen!

Mijn aanpak is persoonlijk en afgestemd op jouw unieke situatie. Door middel van bewezen strategieën en technieken werk ik samen met jou om de specifieke uitdagingen aan te pakken die jouw balans verstoren.

Laat mij je helpen om de eerste stap te zetten naar een leven waarin je niet alleen overleeft, maar echt floreert. Samen kunnen we werken aan het creëren van een leven dat jou past.

Neem vandaag nog contact met mij op om te ontdekken hoe coaching jou kan helpen in zowel je persoonlijke als professionele leven. Ik nodig je uit voor een ontwikkelreis die leidt naar meer geluk, ongeacht waar jij nu staat in het leven en hoe jouw situatie eruitziet.

MAAK KEENIS MET JULIJA

Julija is niet zomaar een coach. Met haar warme persoonlijkheid en scherpe inzicht weet ze precies hoe ze het beste in mensen naar boven kan halen. Julija begrijpt dat iedere coachee uniek is en past haar begeleiding daarom naadloos aan op de individuele persoonlijke behoeften. Met brede kennis, ervaring en achtergrond in diverse coachingstechnieken, biedt Julija een breed scala aan strategieën om jou te ondersteunen bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ze is een meester in het stellen van de juiste vragen die je aanzetten tot diepgaand nadenken en zelfontdekking. Julija's positieve energie is aanstekelijk; ze motiveert je om je doelen niet alleen na te streven, maar ze ook daadwerkelijk te bereiken. Julija's toewijding aan jouw succes kent geen grenzen. Wanneer je een coachtraject met haar start, kun je erop vertrouwen dat het niet alleen voltooid zal worden, maar dat elke vooruitgang ook samen gevierd wordt . Haar creativiteit is grenzeloos, en haar vermogen om buiten de gebaande paden te denken, is een ware aanwinst wanneer je je in een situatie bevindt en het moeilijk vindt om vooruitgang te boeken.

Kies voor Julija als je coach, en zet vandaag nog de eerste stap naar een rijker en mooiere leven.

MIJN AANBOD

Aanbod 1: Personal Life Coaching

Aanbod 2: Stress - en Burn - Out Coaching

Aanbod 3: Studie - en Loopbaancoaching

Aanbod 4: Coaching voor onderwijsprofessionals

Aanbod 5: Leer jezelf coachen

Aanbod 6: Workshops en trainingen

Aanbod 7: Advies voor de organisaties

OVER MIJ

Mijn naam is Julija, een trotse moeder van twee fantastische zoons, levend in een liefdevol samengesteld gezin. Ons fijne huis staat in Lent, een prachtige plek in de omgeving van Nijmegen, waar de rivier de Waal een rustgevende achtergrond biedt voor ons dagelijks leven. Ik ben een persoon vol enthousiasme en nieuwsgierigheid, met een diepe liefde voor ontdekking, vrijheid, het creëren van mooie dingen en het leggen van verbindingen, zowel in mijn persoonlijke leven als op mijn werk. Deze kernwaarden vormen de basis van mijn leven, zowel in mijn professionele als persoonlijke sfeer. Ze zijn de bron van plezier en geluk voor mij. Dankzij coaching heb ik geleerd om echt naar mijn innerlijke stem te luisteren en mijn leven zodanig in te richten dat het volledig aansluit bij mijn eigen behoeften. Ik gun mezelf een goed en fijn leven! Mijn pad naar een fijn en goed leven was ook niet eenvoudig of rechtlijnig. Ik moest geduldig zijn, doorzetten en steun vinden bij mijn vrienden en familie. Ik was altijd de persoon die sterk moest zijn en streefde naar kracht, perfectie en het welzijn van anderen boven mijn eigen behoeften plaatste. De harde waarheid van het leven leerde me echter dat dit streven naar onbereikbare idealen meer kwaad dan goed deed. Een keerpunt kwam toen ik, overweldigd door mijn eigen onrealistische verwachtingen, vastliep en inzag dat verandering onvermijdelijk was. Mijn lichaam begon zich letterlijk te verzetten en gaf me signalen dat het genoeg was. Toen startte ik met coaching. Mijn levensreis werd gekenmerkt door een reeks uitdagende gebeurtenissen die mijn evenwicht keer op keer verstoorden. . Geleidelijk aan leerde ik de signalen van mijn lichaam te herkennen en te respecteren, en begon ik het belang van balans in mijn leven in te zien. Het was een reis van zelfontdekking, waarbij ik leerde te luisteren naar mijn innerlijke stem en de waarde van zelfzorg te erkennen. Door deze ervaringen ben ik gaan begrijpen hoe ik mijn evenwicht kan bewaren, zelfs te midden van de stormen van het leven. Mijn verhaal is er een van transformatie: van iemand die altijd meer van zichzelf eiste dan mogelijk was, naar iemand die de kunst van balans en zelfacceptatie heeft omarmd. Gun jij jezelf dit ook?
Maar hoe doe je dat? Hoe kun je het leven herstructureren, zodat het perfect aansluit bij wat je gelukkig maakt en waar je je goed bij voelt? Hoe kun je een fijn en goed leven leiden? Laten we samen verkennen, leren en groeien.

LEER JEZELF COACHEN

Op mijn pad naar het begeleiden van anderen naar een leven van meer vrijheid, zelfverzekerdheid en balans, heb ik de kracht van zelfcoaching ontdekt. Gedurende de jaren heb ik het genoegen gehad om velen te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling, gebruikmakend van een breed scala aan coachingstechnieken en oefeningen. Elke dag pas ik deze kennis en ervaring toe om mezelf te coachen richting mijn droomleven. Deze reis heeft een verzameling effectieve zelfcoachingsoefeningen opgeleverd die ik graag met jullie wil delen.

Ik nodig je uit om de oefeningen samen met mij te verkennen, om de methoden te vinden die resoneren met jou en om te zien hoe zelfcoaching een positieve wending aan je leven kan geven.

ZIJN WE EEN PERFECTE MATCH

Om de basis te leggen voor een succesvolle coachingrelatie, bied ik een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een gratis proefsessie van 30 minuten aan. Ik ben ervan overtuigd dat de dynamiek tussen coach en coachee cruciaal is voor het slagen van het coachingstraject. De momenten van kennismaking bieden ons beiden de gelegenheid om te ontdekken of er een klik is. Je krijgt de kans om mijn coachingstijl, methoden en persoonlijkheid te ervaren, te voelen of deze aansluiten bij jouw behoeften en of het je motiveert tot verandering en actie. Als je na deze sessie positief bent, kunnen we samen een traject starten gericht op het realiseren van een leven waarin jij je goed en gelukkig voelt.

LATEN WE SAMENWERKEN

Ben je geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wil je ontdekken wat coaching voor je kan betekenen neem dan gerust contact met me op. Ik beantwoord graag al jouw vragen.

Stuur een bericht naar deze coach