Helma Douw

Veerkracht Positief Coaching

Hofstraat 33
4698 CB OUD-VOSSEMEER
Nederland

+31630175389
helma.douw@coaching.nl
veerkrachtpositiefcoaching.nl

H. (Helma) Douw

Aansluitnr. 72743

OUD-VOSSEMEER

Certificeringsniveau Foundation
EIA Foundation

Werkgebied
Regionaal
Leeftijdscategorie coach
56-65
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 49,00
Uurtarief zakelijk
€ 75,00

Type
Loopbaancoaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Gezondheid
Kwaliteit van leven
Leiderschap
Opvoeding
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Stress
Veranderingen
Werk
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Communicatie & Media
Detailhandel/MKB
Horeca & Recreatie
Kunst & Cultuur
Maatschappelijke dienstverlening
Onderwijs & Wetenschap
Overheid
Overig
Zakelijke dienstverlening (overig)
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Heb jij ook wel eens last van dat je, zoals ze dat noemen, niet zo lekker in je vel zit? Soms kan je je vinger er niet op leggen, wat er dan eigenlijk met je is.
Voel je jezelf soms gestrest? Ben je somber? Voel je jezelf vaak onzeker? Heb je het gevoel geleefd te worden, druk, druk, druk? Ben je vaak moe, weinig energie en kom je er niet toe om dingen te doen, die je eigenlijk wil? Zorg je voor iedereen en niet voor jezelf? Zou je graag meer willen genieten? Lijkt het soms of alles tegenzit bij jou? Blijf je piekeren over allerlei dingen? Of denk je soms: "Heb ik een burn-out?"

Samen gaan we eraan werken, dat geeft alweer meer hoop, dat je er iets aan kan doen! Want geloof mij, je kunt er wat aan doen!

Heel veel mensen kampen tegenwoordig met zulk soort klachten en soms kom je er zelf gewoon even niet uit. Samen kom je verder om hier weer verandering in te brengen.
Hiervoor ben je bij mij aan het goede adres. In een huiselijke en warme omgeving bied ik persoonlijke begeleiding bij klachten en situaties zoals hierboven omschreven. Samen gaan we aan de slag met jouw hulpvraag.

Zelf vind je soms niet alleen de weg, om jezelf weer beter te voelen, gelukkiger te zijn, de dingen te gaan doen die goed voor jou voelen.

OP WEG TERUG
We gaan jouw kracht vanuit jouw positieve eigenschappen weer vergroten, waardoor je weer beter in je vel komt te zitten. Je ervaart weer meer veerkracht, optimisme, hoop, positiviteit, zelfvertrouwen...
Iedereen heeft deze positieve eigenschappen al in een bepaalde mate in zich, alleen lijken ze in een mindere periode ver weggezakt.
Het mooie nieuws is dat je deze eigenschappen weer verder kunt ontwikkelen!
Dus je hoeft niet te denken: “Ik ben nou eenmaal onzeker, stressvol of niet optimistisch...!”
Zeker is er een bepaalde aanleg, maar je kan er ook aan werken! Als je hieraan werkt kun je beter kunt omgaan met stress, problemen en uitdagingen. Welke problemen en uitdagingen dan...?
*Stress
*Laag zelfbeeld(oorzaak van heel veel problemen)
*Perfectionisme
*Weinig energie/moe
*Werk-privébalans
*Negatief en sombere stemming
*Weinig zelfvertrouwen
*Pleasen
*Moeilijk grenzen aangeven
*Niet meer genieten
*Piekeren
*Druk, druk, druk, nooit rust


POSITIEVE PSYCHOLOGIE EN VEERKRACHT
Als NOBCO gecertificeerd beroepscoach werk ik vanuit de positieve psychologie. Ik werk vanuit kracht, progressie, talenten en mogelijkheden van de coachee. Jouw sterke kanten, van daaruit gaan we werken en ja die sterke kanten heeft iedereen, ook al ben je soms het zicht erop een beetje kwijt.

Hier liggen de “sleutels” voor hoe je jezelf beter kunt gaan voelen. Zo versterken we je welbevinden, positieve gedachten en gevoelens. Positieve gedachten en gevoelens zorgen voor meer welbevinden en het meer ervaren van een geluksgevoel.
Zo kunnen we tegenslagen en problemen beter aan. Hierdoor kom je in een positieve spiraal terecht!
Deze positieve gevoelens zijn dus niet alleen fijn om te ervaren, maar hebben ook een belangrijke functie om problemen het hoofd te bieden. Het vergroot je veerkracht, iets dat in de huidige veeleisende maatschappij erg belangrijk is.

OPLOSSINGSGERICHT WERKEN -ACT
Ik werk oplossingsgericht, werk vanuit de kracht van mensen, probeer het positieve te versterken. Hierdoor gaan mensen meer welbevinden en veerkracht ervaren. Daarnaast werk ik vanuit ACT, ook accepteren wat we niet direct kunnen veranderen. En ondanks dat toch proberen een mooi en betekenisvol leven te leiden. Al na een paar sessies ervaren coachees nieuwe moed.

"Alles wat je aandacht geeft groeit" vanuit deze quote uit de positieve psychologie werk ik graag. Samen proberen we te focussen op wat de coachee graag wil en wat goed voor hem of haar voelt. Vanuit hier kunnen mooie en gewenste ontwikkelingen ontstaan.

Bij een huiselijke sfeer denken we aan de keukentafel, de huiskamer, lekker buiten met een lekkere kop (speciale) koffie of thee met daarbij iets uit eigen bakkerij.

Zie ik je snel? Twijfel niet langer, start vandaag. Maak een eerste gratis afspraak. Investeren in jezelf, je bent het meer dan waard !

Stuur een bericht naar deze coach