Petra Joziasse

Mijn Werkgeluk



Nederland

petra.joziasse@gmail.com

drs P.W. (Petra) Joziasse

Aansluitnr. 32742

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Regionaal
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 85,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 125,00 exclusief btw

Type
Loopbaancoaching

Thematiek
Carriere
Communicatie
Leiderschap
Ontslag
Perfectionisme
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Stress
Teambuilding
Veranderingen
Zelfvertrouwen

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Financiële dienstverlening
Onderwijs & Wetenschap
Zakelijke dienstverlening (overig)

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Als life- en jobcoach begeleid ik mensen in de buitenlucht die de voldoening en plezier in hun werk even kwijt zijn. Die het lastig vinden om in balans te blijven, bij alles wat er van ze gevraagd wordt.

Bewegen in een groene omgeving zorgt ervoor dat je loskomt van vaste denkpatronen en gewoontes. Het werken aan je herstel en persoonlijke ontwikkeling lukt vaak beter in een andere omgeving. En dan niet statisch zittend tegenover elkaar maar door te gaan bewegen in de buitenlucht. Zo’n omgeving werkt drempelverlagend voor gesprekken.

Tijdens een coachtraject gaan we wandelen en/of hardlopen en voeren gesprekken in de buitenlucht, gecombineerd met e-coaching. We komen in beweging mentaal en fysiek. Je ervaart en voelt wat goed voor je is. En neemt actie en ontdekt hoe jijzelf weer de koers van je leven kunt bepalen.

Ik heb jarenlang als leidinggevende en projectleider in een zakelijke omgeving gewerkt, zowel in Nederland als in Scandinavië. Meestal in de context van veranderingen. In die periode heb ik geleerd wat balans en resultaatgericht werken inhoudt en hoe je mensen in beweging zet.

Stuur een bericht naar deze coach