A.L.M. (Lionne) Brassé

Aansluitnr. 32971

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Regionaal
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 93,00 btw vrijgesteld
Uurtarief zakelijk
€ 125,00 exclusief btw

Type
Business coaching
Performance coaching
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Kwaliteit van leven
Leiderschap
Pers. ontwikkeling
Teambuilding
Veranderingen
Werk
Zingeving

Coachtalen
Nederlands
Duits

Branche
Maatschappelijke dienstverlening
Overheid
Overig
Zakelijke dienstverlening (overig)
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Ik breng je in verbinding met je kracht, eigen wijsheid en potentie, vanuit het motto ‘heb het lef jezelf te zijn’. Door deze verbinding met jezelf kun je je authentiek verbinden met je buitenwereld en je daarin soepeler bewegen. Onder aan de streep draagt dit ‘jezelf zijn’ bij aan je vitaliteit en welzijn.

Authentiek zijn klinkt simpel, maar blijkt in de praktijk niet zo eenvoudig. Vaak word je als medewerker opgeslokt door je werkzaamheden, door wat de omgeving van je vraagt. Je kunt hierdoor de verbinding met jezelf kwijt raken. Toch wil je van betekenis zijn en een zinvolle bijdrage leveren. Hoe kun je dit doen op een wijze die bij jouw past? Vanuit jouw unieke zelf?
Ik ga met je op zoek en sluit aan bij jouw leerstijl om deze verbinding te herstellen. We gaan op zoek naar je (gedrags)patronen en drijfveren en ik reik je handvatten aan voor de vertaling van jouw keuzes naar jouw context.

Ik ken mijzelf als enthousiast en resultaatgericht, verbindend en confronterend, nieuwsgierig en spiegelend. Mijn werkwijze is gericht op ‘ervaren’ en dat betekent dat ik je ook tijdens coachsessies uitnodig om te doen, om het zelf te ervaren.

Stuur een bericht naar deze coach