E.T.D. (Esther) Bijnen

Aansluitnr. 33079

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Regionaal
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 85,00 btw vrijgesteld
Uurtarief zakelijk
€ 135,00 btw vrijgesteld

Type
Natuurcoaching
Personal/Life coaching
Wandelcoaching

Thematiek
Assertiviteit
Communicatie
Conflicten
Kwaliteit van leven
Pers. ontwikkeling
Re-integratie
Relaties
Stress
Veranderingen
Verlies
Zelfvertrouwen

Coachtalen
Nederlands

Branche
Horeca & Recreatie
Maatschappelijke dienstverlening
Overig
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Mijn naam is Esther Bijnen en ik ben eigenaar van Jadana coaching in Zandvoort. Jadana staat voor verbinding. In verbinding zijn begint bij jezelf! Als je in verbinding bent met jezelf weet je waar je blij van wordt, waar je energie van krijgt en wat goed voor je is.

Hé, hardwerkende en zorgzame vrouw. Ben je al een tijdje uit het oog verloren waar jij blij van wordt, waar jij energie van krijgt en wat goed is voor jou? Houd je meer ballen in de lucht dan je aan kunt? Is het voldoen aan andermans verwachtingen jouw voornaamste dagelijkse bezigheid? Als coach in Zandvoort
begeleid ik vrouwen die stress ervaren in hun dagelijks leven. En die er klaar voor zijn niet meer alleen zorgzaam te zijn voor anderen maar ook voor zichzelf!

Als Mindfulness wandelcoach help ik je inzicht te krijgen in wat je wilt bereiken en de keuzes die je daarin kunt maken. Tijdens de coachsessies gaan we naar buiten en al lopend aan de slag met jouw persoonlijke vraagstuk. Je komt letterlijk en figuurlijk in beweging zonder de aanwezigheid van prikkels, eisen en verwachtingen, waarbij het wandelen rust brengt en tot nieuwe inzichten leidt. Wil jij iets wezenlijks veranderen in je leven en niet meer krijgen wat je altijd hebt gehad?

Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek. Je hoeft geen geoefende wandelaar te zijn of iets van mindfulness te weten.

Vergoedingen:
Als Mindfulness coach en trainer ben ik lid van de VVM ( vereniging voor mindfulness). Zowel de VGZ-groep als de Zilveren Kruisgroep erkennen VVM gecertificeerde trainers. Raadpleeg je verzekering of je een deel vergoed kunt krijgen voor een mindfulness training of coachtraject.

Daarnaast vergoedt een groot aantal werkgevers coachtrajecten.
Vaak heeft een werkgever een budget gereserveerd voor persoonlijke ontwikkeling of om verzuim tegen te gaan. Vraag hiernaar bij je werkgever, vooral als je veel last hebt van stress en hiermee een burnout kunt voorkomen.

Mijn werkgebied is de Amsterdamse waterleiding duinen en/of het strand in de omgeving Zandvoort. Er is ook een mogelijkheid om in mijn praktijk in Zandvoort af te spreken. Meer over mij of werkwijze vind je op mijn website www.jadana-coaching.nl

Ik hoop je te ontmoeten,
Esther
E. esther-jadana-coaching.nl
T. 06-24908095

Stuur een bericht naar deze coach