Johan van Bavel

Intention



Nederland

+31765225287
johan@iaai.nl

[] J.B. (Johan) van Bavel []

Aansluitnr. 29698

Certificeringsniveau -

Werkgebied
-
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 110,00
Uurtarief zakelijk
€ 150,00 exclusief btw

Type
Executive coaching

Thematiek
Veranderingen

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Of je Johan persoonlijk kent of niet, zijn aanwezigheid brengt altijd een voelbare stroom van inspiratie, focus en ruimte. Hij onderscheidt zich door individuen, teams en organisaties even stil te laten staan zodat kwaliteiten, ambities en leiderschap zichtbaar worden om daarna met een heldere en resultaatgerichte intentie vooruit te bewegen. En dit is waar Intention volgens Johan over gaat!

“Vanuit rust en ruimte ontstaat het inzicht om veranderingen en resultaten te creëren die wérkelijk bedoeld zijn te ontstaan.”

Mens en organisaties in beweging brengen met de nodige humor en het vermogen tot relativering, dat is wat Johan doet. In zijn werkwijze ervaar je zijn drijfveer om teams en organisaties te ondersteunen het beste uit zichzelf en anderen te halen. Hij heeft een optimistische kijk op het leven en een oprechte interesse in wat mensen bezighoudt. Wie hem eenmaal kent, voelt zich verbonden met hem.

Werken met mensen heeft altijd centraal gestaan in zijn professionele ontwikkeling. Hij is opgeleid als Human Resource Manager en heeft ruim 20 jaar ervaring opgedaan als HR-professional bij diverse organisaties. Daarnaast heeft hij bij diverse coaching- en trainingorganisaties gewerkt en heeft hij zelf diverse opleidingen en trainingen zelf ontwikkeld.

Johan is hoofdopleiding bij de coachingsopleiding Co Creatie van Intention en op dit moment lid van de commissie Ethiek bij de International Coach Federation (ICF) Tevens is Johan mentorcoach bij ICF

Stuur een bericht naar deze coach