Nicole Dolmans

Nicole Dolmans ArbeidsdeskundigeICoachingIGezondheidIVitaliteit&Werk

Herkenrade 18
6265 NH Sint Geertruid
Nederland

06-21370367
advies@nicoledolmans.nl
www.nicoledolmans.nl

N.C.M. (Nicole) Dolmans

Aansluitnr. 70488

Sint Geertruid

Certificeringsniveau Practitioner
EIA Practitioner

Werkgebied
Regionaal
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 90,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 90,00 exclusief btw

Type
Natuurcoaching
Organisatie coaching
Personal/Life coaching
Systemisch coachen
Wandelcoaching

Thematiek
Assertiviteit
Communicatie
Competenties
Hoogbegaafd
Hooggevoeligheid
Kwetsbaarheid
Perfectionisme
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Re-integratie
Stress
Teambuilding
Timemanagement
Veranderingen
Verzuim
Werk
Zelfvertrouwen

Coachtalen
Nederlands

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Ik ben Nicole, een ervaren monteur in vastgelopen zaken met een passie voor het aangaan van waardevolle verbindingen. Mijn levensmissie is om mijn leven zowel plezierig als betekenisvol te maken door mijn kennis, intuïtie en innerlijke stroom te volgen.

Met meer dan 30 jaar ervaring als coach en consultant, heb ik geleerd dat persoonlijk leiderschap begint in jezelf. Het gaat niet om (management) technieken, maar vooral om persoonlijke groei, waarneming, zelfreflectie en zelfcompassie.
In mijn eigen worstelingen en levensprocessen heb ik mijn eigen patronen en innerlijke overtuigingen beter leren kennen en begrepen dat bewuste verandering alleen mogelijk is door er actief mee bezig te zijn. Mijn focus en specialiteiten omvatten begeleiding bij Niet Aangeboren Hersenletsel, Oncologie, Levensvraagstukken, Meervoudige begaafdheid (HB/HSP), ontwikkelvraagstukken en Burn-out in relatie tot evenwicht en werk.

Wat mij boeit en raakt, is het ontdekken van wat mensen uniek maakt. Ik geniet ervan wanneer mensen hun kracht hervinden en een nieuw evenwicht vinden, waarbij ze durven te kiezen voor hun eigen route. Mijn nieuwsgierigheid naar wat mensen beweegt en drijft, leidt tot oprechte en diepgaande connecties.

Naast mijn vak als arbeidsdeskundige en casemanager in Wet Verbetering Poortwachter, beheers een uitgebreid pallet aan (holistische) coachtechnieken.

Als jij op zoek bent naar arbeidskundig advies, verzuimbegeleiding, persoonlijke groei, (systemische) teamcoaching, neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend gesprek. Laten we samen bouwen aan een toekomst waarin eenieder gewoon zichzelf mag en kan zijn en erbij hoort (inclusie). Laten we samen werken aan een positieve wereld!

#PersoonlijkeGroei #Systemischwerk #verzuim #arbeidskundigadvies #Coaching #Verandering #Heelheid #BeTheBestYouCanBe

Stuur een bericht naar deze coach