Marcel Arends

Insight Out Counceling

Tjerk Hiddesstraat 57
2041 JH Zandvoort
Nederland

0651286820
marcel@iocounseling.nl
www.iocounseling.nl

M. (Marcel) Arends

Aansluitnr. 70455

Zandvoort

Certificeringsniveau Practitioner
EIA Practitioner

Werkgebied
Landelijk | Regionaal
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 85,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 110,00 exclusief btw

Type
E-coach
Personal/Life coaching

Thematiek
Assertiviteit
Carriere
Communicatie
Competenties
Conflicten
Kwaliteit van leven
Kwetsbaarheid
Leiderschap
Ondernemen
Perfectionisme
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Stress
Timemanagement
Veranderingen
Verlies
Werk
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Over mij
Mijn naam is Marcel Arends en woon in het heerlijke Zandvoort. Om de dag te beginnen drink ik graag een goede espresso met gezellige mensen. Ik fiets bijna elke dag een rondje door de duinen en ik ben een fervent kiter op zee. Zo vind ik mijn rust en ontspanning. Met mijn vriendin reis ik de hele wereld over om nieuwe culturen en mensen te leren kennen. Deze ervaringen neem ik mee in mijn leven en houden mij open minded.

Begeleiding naar groei en ontwikkeling
Ik heb jarenlang gewerkt als leidinggevende bij grote organisaties. Al gauw ontdekte ik mijn passie voor het begeleiden van mensen. Door goed te luisteren en hen de juiste tools en ondersteuning te geven, konden zij zich verder ontwikkelen en persoonlijke of professionele doelen behalen.

Mijn eigen praktijk
In mijn eigen levensreis heb ik ervaren dat je door inzichten diep van binnen, de verbinding tussen je gevoel en je hoofd kunt maken. Dit maakt je krachtig, en geeft je controle en je ervaart balans in je leven. Je bereikt je doelen. Deze leerzame ervaringen, gecombineerd met de kennis uit mijn opleidingen, heeft mij geïnspireerd om Insight Out Counseling op te richten.

Mijn aanbod
Ik bied praktische ondersteuning en inzicht op jouw weg naar persoonlijke groei, rust en balans in je leven.

Het resultaat
Door inzicht in jezelf, ben je zelfverzekerder, voel je je rustiger en in balans en weet je hoe je dat zo kunt houden. Je behaalt daadwerkelijk jouw persoonlijke en/of professionele verlangens en ambities. Samen werken we aan blijvende rust en balans voor een gelukkiger leven. Nu en in de toekomst.

Wat is een Integratieve begeleiding?
Een integratieve counseling en coaching wil zeggen dat ik gebruik maak van de verschillende therapeutische methoden en oefeningen om jouw doel te bereiken. Daarbij is het traject altijd gericht op jouw specifieke situatie. Iedereen heeft een eigen manier om dingen te doen, eigen emoties, denkpatronen en kijk op het leven. Deze persoonlijke aspecten zijn altijd onderdeel van een integratief begeleidingstraject. Mijn aanpak is volledig afgestemd op wat voor jou het meest effectief is.

Hoe help ik jou?
Een traject bestaat uit 4 tot 6 sessie en is meestal online. De sessies kenmerken zich door rust, openheid en een veilige sfeer waarin jij jezelf kunt zijn.
Met een mix van praktische oefeningen en diepgaande gesprekken, help ik je om zelf antwoorden te vinden. Ik leer je beter naar je gevoel te luisteren en hoe je met emoties omgaat. Je krijgt inzicht in waarom je bijvoorbeeld dingen doet zoals je ze doet maar ook hoe je deze anders kunt doen.

Intakegesprek
Elk traject start met een uitgebreide kennismaking. We kijken of mijn werkwijze bij je past, bespreken welke vraag of probleem je wilt aanpakken en wat je wilt bereiken. Jij bepaalt of je met mij wilt samenwerken.

Ben jij klaar voor verandering?
Of wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of mijn begeleiding voor jou vergoed wordt door je aanvullende verzekering? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Stuur een bericht naar deze coach