J.V. (Yana) Vovk

Aansluitnr. 33224

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 80,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 78,51 exclusief btw

Type
Geen typen bekend

Thematiek
Assertiviteit
Communicatie
Gezondheid
Hooggevoeligheid
Kwaliteit van leven
Kwetsbaarheid
Perfectionisme
Pers. ontwikkeling
Relaties
Stress
Veranderingen
Verzuim
Werk
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Maatschappelijke dienstverlening
Overig
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Waarom doen mensen wat ze doen? Hoe komt het dat de ene persoon fluitend door het leven fietst en de ander worstelend zichzelf vooruit sleept? Waarom voel je wat je voelt en denk je wat je denkt?

Zelf heb ik ook de nodige struggles gehad. Telkens weer vroeg ik me af hoe ik er het beste mee om kon gaan. Om er niet te veel stress van te hebben, en het mijn leven niet te laten beheersen. Door de opleidingen die ik heb gevolgd, is het me duidelijk geworden dat hoe je omgaat met stressvolle situaties, je al van jongs af aan is aangeleerd.

In mijn praktijk ga ik met je aan de slag om jouw eigen patronen te herkennen. Welk gedrag heb je jezelf aangeleerd om om te kunnen gaan met stress en angst? Op het moment dat je je hier bewust van wordt, kun je een keuze maken om er anders mee om te gaan.

Dit doe ik aan de hand van de kennis die ik heb over de werking van het brein, het hormonaal systeem en de invloed hiervan op jouw gevoel, gedrag en jouw lijf.

Ik gun iedereen een leven waarin er balans is tussen genieten en omgaan met stress. Stress en angst is niet per definitie slecht. Het is de waarde die we eraan hechten en de manier waarop we vanaf onze geboorte ermee hebben leren omgaan.

Je kan stress en angst echt voor je laten werken als je weet wat het je in de kern vertelt!

Stuur een bericht naar deze coach