Karin Roijers

Fit voor Talent

Hooivorkstraat 19
4904 VG Oosterhout
Nederland

+31643903537
info@fitvoortalent.nl
fitvoortalent.nl

C.M. (Karin) Roijers

Aansluitnr. 33483

Oosterhout

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Regionaal
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 150,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 150,00 exclusief btw

Type
Executive coaching
Loopbaancoaching
Performance coaching
Team coaching
Wandelcoaching

Thematiek
Assertiviteit
Carriere
Communicatie
Competenties

Coachtalen
Nederlands

Branche
Overig
Zakelijke dienstverlening (overig)

Vaksectie
Natuurcoaching

Over deze coach
Als coach ben ik gefascineerd door de samenhang tussen lichaam, verstand en gevoel. Als we antwoorden willen hebben op vragen dan zoeken we deze vaak in het hoofd. Door het lichaam als vertrekpunt te gebruiken heb ik ervaren dat er beter en vaak ook sneller inzicht ontstaat.

Dit zie je terug in mijn manier van trainen en coachen. Door het lichaam als vertrekpunt te gebruiken, maak je verbinding met jezelf. De kracht van mijn methode zit met name in de stap van ‘kunnen’ naar ‘doen’. Niet stilzitten op een stoel maar in beweging komen zorgt voor effect met impact. Hiertoe zet ik o.a. bokscoaching, wandelen en lichaamswerk in. Door te ervaren, te voelen en te doen leer je wat jou past én wat jou niet langer behulpzaam is. Dit maakt het voor jou mogelijk om de keuzes te kunnen en durven maken die voor jou belangrijk zijn.

Mijn motto: verbind opnieuw met jezelf, verbind met de ander en begin NU!

Wil je met mij aan de slag om af te rekenen met patronen die jou niet langer behulpzaam zijn. Voor jezelf en/of met je team? Om de balans en energie weer terug te krijgen of om deze juist te versterken? Ombuigen van moeten naar willen? De keuzes kunnen en durven maken die jou passen? Opnieuw verbinding met jezelf én met de ander maken? Begin dan nu én neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. M: 06-43903537.

Stuur een bericht naar deze coach