Rick van der Heide

Connect4MoreSafety

Bataviastraat 26
1335 WH Almere
Nederland

+31682886665
rick@connect4moresafety.com
www.connect4moresafety.com/

ing R. (Rick) van der Heide

Aansluitnr. 33562

Almere

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
-
Uurtarief zakelijk
€ 100,00 exclusief btw

Type
E-coach
Executive coaching
Organisatie coaching
Performance coaching
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Assertiviteit
Communicatie
Competenties
Cultuuromslag
Leiderschap
Management
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Stress
Teambuilding
Veranderingen
Werk
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands

Branche
Bouw & Installatie
Consultancy
Industrie & Techniek
Maatschappelijke dienstverlening
Nutsbedrijven
Zakelijke dienstverlening (overig)

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Sinds 1999 ben ik werkzaam als Hoger Veiligheidskundige en overtuigde vele klanten met goede veiligheidsadviezen. Ook gebruikte ik zeer directieve doceertechnieken om anderen mijn beeld van veiligheid overtuigend over te brengen. Maar de rond 2016 voelde dat niet meer goed en merkte ook dat de adviezen en doceertechnieken niet altijd worden uitgevoerd of opgevolgd. Maar hoe dan wel? Want als mens maakt je die situatie onzeker en was gefrustreerd over mijn situatie.

Om antwoorden te krijgen heb ik in 2016 een coachopleiding gevolgd en begrijp nu heel goed wat je anders te doen hebt om wel aan te sluiten bij de ander. Maar vooral begrijp ik steeds beter wat je als Veiligheidscoach te doen hebt om het anders te doen en wel het gedrag van de ander te beïnvloeden. Vooral is het belangrijk dat beide partijen zich er veel beter door voelen en intrinsiek gemotiveerder zijn om veiliger te werken.

Voor veiligheidskundigen (en preventiemedewerkers) en advizeurs in het algemeen gun ik dat jij er ook anders in kunt gaan staan. Daarom heb ik de opleiding de Veiligheidscoach ontwikkeld voor veiligheidskundigen en adviseurs in het algemeen. En bied ook Individuele coaching aan.

Daarnaast ontwikkel ik graag spelletjes voor zodat veiligheidskundigen en lijnverantwoordelijken makkelijk in gesprek kunnen met de medewerkers over veiligheid. Waarbij de dialoog makkelijk op gang komt want ik geloof in meer veiligheid door verbinding.

Stuur een bericht naar deze coach