Anne-Marie Meijer

Anne-Marie Meijer Coaching & Training

Wilhelminalaan 2 A
1623 MA Hoorn
Nederland

+31639859932
info@stressburnoutcoachhoorn.nl
www.stressburnoutcoachhoorn.nl

A.M. (Anne-Marie) Meijer

Aansluitnr. 33544

Hoorn

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Regionaal
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 85,00 btw vrijgesteld
Uurtarief zakelijk
€ 100,00 btw vrijgesteld

Type
Geen typen bekend

Thematiek
Assertiviteit
Competenties
Gezondheid
Hoogbegaafd
Hooggevoeligheid
Perfectionisme
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Re-integratie
Stress
Veranderingen
Verzuim
Werk
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Vitaliteit

Over deze coach
Ik ont-moet je graag! Ik ben Specialist in Stress, omdat ik erkend stress, burn-out en re-integratie coach én erkend mindfulness teacher ben. Ik ben aangesloten bij de Vereniging Erkende Stress Burnout coaches (VESB) en de Vereniging voor Mindfulness Based trainers Nederland (VMBN). Het is mijn vak om jou met een koel hoofd en warm hart te ondersteunen en uit te dagen op weg naar herstel, ontwikkeling en verandering. Om meer te worden wie je eigenlijk bent: jezelf hervinden, meer energie, meer tevredenheid & werkgeluk.

Ik bekijk (overmatige) stress en burn-out als een uitnodiging om te kijken hoe je jouw leven kunt veranderen, op een manier die beter bij jou past, waardoor je fysiek en mentaal veerkrachtiger wordt en beter leert omgaan met de uitdagingen in jouw leven. Op die weg naar herstel, ontwikkeling en verandering wil ik mensen begeleiden, ondersteunen en uitdagen. Ik werk met het Persoonlijk Herstelplan in 8 stappen, waarbij ik gebruik maak van elementen uit de cognitieve gedragstherapie, RET, ACT en positieve psychologie. Daarnaast ben ik mindfulness trainer, waardoor ik je ook mindfulness, meditatie en yoga kan opnemen in jouw coachtraject. Jij bepaalt wat je nodig hebt, ik begeleid je. Geen mens is hetzelfde. De ene cliënt leert graag RET toepassen om minder te piekeren en de andere cliënt focust in meditatie liever de aandacht op het huidige moment om beter om te gaan met negatieve gedachten. Beide methoden zijn effectief. Doe wat bij jou past. We doen het samen net zolang tot je weer op eigen kracht verder kunt in jouw werk en privé.

Ik ga ervan uit dat ieder mens een enorm potentieel heeft, ongeacht en – misschien juist wel – dankzij ieders unieke levensverhaal. Dat maakt, dat jij bent, wie je bent met al jouw kwetsbaarheden, maar ook met een oneindige kracht om te ontwikkelen als mens. Jouw persoonlijke verhaal en kracht om te groeien, boeit mij. Ik ont-moet je graag.

https://www.stressburnoutcoachhoorn.nl

Stuur een bericht naar deze coach