Nina Brouwer

Darwin Profit Improvement

Walstraat 59
7061 CA Terborg
Nederland

+31622204463
nina@profit-improver.nl
www.profit-improver.nl

N.K. (Nina) Brouwer MSc

Aansluitnr. 33718

Terborg

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 85,00 exclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 125,00 exclusief btw

Type
Business coaching
Coaching in familiebedrijven
Executive coaching
Organisatie coaching

Thematiek
Carriere
Communicatie
Competenties
Cultuuromslag
Groepsontwikkeling
Leiderschap
Management
Ondernemen
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Veranderingen
Werk

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Ik ben een coach die mensen het maximale uit zichzelf laat halen.
Soms heb je daarbij hulp of een zetje nodig. Ik doe het graag. Ik werk en denk in het willen leveren van toegevoegde waarde.
Van jongs af aan ben ik gedreven om het optimale uit mijzelf te halen maar dit ook willen voor en van een ander. Eerst in de sport en daarna in het werk dat ik graag doe. Voor mijn dertigste heb ik met name veel gesport. Ik heb op het hoogste niveau softbal gespeeld in competitieverband en ook heb ik Nederland mogen vertegenwoordigen. Ik vertel je dit omdat ik hiermee wil laten zien hoe mijn gedrevenheid tot resultaat heeft geleid.

Ik ben een doorzetter en als ik ergens voor ga dan wil ik er het maximale uithalen.
Zakelijk geldt hetzelfde. Ik ben resultaatgericht. Wat daarin doorontwikkeld is, is dat ik zie dat de weg naar het resultaat toe ook belangrijk is. Humor en plezier (fun) maken is ook op het werk belangrijk. Naast uiteraard werken met passie is voor mij het creëren van win-win situaties een vanzelfsprekendheid.
Wat mij kenschets is dat ik in iedereen oprecht geïnteresseerd ben, in iedere omgeving pas (en aanpas) én toch mezelf kan. Dat wil ik ook voor jou/mijn klanten.

De afgelopen jaren coach (en train) ik met veel plezier met name managers en bedrijfseigenaren (MT-leden). Dit is de doelgroep waarop ik mij richt.
Ik luister met open vizier naar wat je denkt en drijft en vraag door op wat je wilt bereiken. Door mijn achtergrond ben ik in staat je verder te helpen. Als je van directe/duidelijke communicatie houdt dan ben je bij mij op het juiste adres. Geen eindeloos ‘gecoach’ als dit niet nodig is. Omdat ik onafhankelijk ben kan ik open communiceren, bedenkingen uiten, alles om je zelf de antwoorden te vinden waar je naar op zoek bent.

Stuur een bericht naar deze coach