Gert-Jan Lobbes

Coaching met diepgang

Lekstraat 168 -2
1079 EZ AMSTERDAM
Nederland

+31204197790
lobbes.coaching@ziggo.nl

drs. G.J. (Gert-Jan) Lobbes

Aansluitnr. 33820

AMSTERDAM

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Regionaal
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 95,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 150,00 inclusief btw

Type
Loopbaancoaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Assertiviteit
Carriere
Competenties
Gezondheid
Kwaliteit van leven
Pers. ontwikkeling
Relaties
Veranderingen
Verlies
Werk
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Advocatuur & Notariaat
Financiële dienstverlening
Zakelijke dienstverlening (overig)

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Wat kan ik als coach voor jou betekenen? Ik kan je helpen te reflecteren op je functioneren, op waar je staat, waar je stokt, wat je drijft, wat je plannen zijn. Misschien zit je in een fase waarin er meer vragen dan antwoorden zijn, waarin je bent vastgelopen, in de war bent, je uitgeblust voelt. Vaak is juist dat een vruchtbare en interessante fase, ook al ervaar je dat waarschijnlijk niet zo. Het kan dan heel gezond zijn om onder begeleiding van een coach even afstand te nemen, te pauzeren. Om daarna met frisse blik en nieuwe inzichten verder te gaan.

Coaching kan pas succesvol zijn als jij je op je gemak voelt. Mensen die door mij gecoacht worden voelen zich, meestal, op hun gemak door mijn rustige manier van werken. Deze verbind ik met betrokkenheid en empathie, in combinatie met een flinke dosis nuchterheid. Mijn aandacht gaat uit naar wat er werkelijk is en wie jij werkelijk bent.

Na afronding van mijn studie Europese Studies aan de UvA (1988) ben ik - wat persoonlijke begeleiding betreft - opgeleid als Gestalttherapeut (1992-1996), loopbaanadviseur (2000) en coach practitioner (2020-21). Begin 2021 heb ik mijn diploma van coach practitioner gehaald bij Europees Instituut De Baak. Vanwege mijn therapeutische achtergrond ben ik een coach die dieper kan gaan dan veel andere coaches. Of dat gewenst is, bepaal je als coachee zelf en hangt af van je coachvraag.

Naast mijn werk als coach werk ik sinds 2016 bij de Rabobank in een auditfunctie. Ik heb jarenlang in de juridische en financiële dienstverlening gewerkt, onder meer als teamleider, en ken het bedrijfsleven van binnenuit. Naast mijn werk ben ik echtgenoot en een gepassioneerd liefhebber van architectuur, muziek en kunst en reis ik graag binnen en buiten Europa.

Stuur een bericht naar deze coach