Denise Wagner-Joosse

Color Your Life

Lucasbolwerk 6
3512 EG Utrecht
Nederland

+31613449921
denise@coloryourlifecoaching.nl
coloryourlifecoaching.nl

E.J.C. (Denise) Wagner-Joosse

Aansluitnr. 34109

Utrecht

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 109,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 159,00 exclusief btw

Type
Personal/Life coaching

Thematiek
Assertiviteit
Communicatie
Conflicten
Gezondheid
Hooggevoeligheid
Kwaliteit van leven
Kwetsbaarheid
Perfectionisme
Pers. ontwikkeling
Stress
Veranderingen
Werk
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Hi! Ik ben Denise, oprichter van coachpraktijk Color Your Life. Wij zijn een coachpraktijk voor persoonlijke ontwikkeling en balans in werk en privé met een specialisatie in hoogsensitiviteit bij volwassenen én jongeren.

Met een team van coaches werken we vanuit verschillende locaties in Nederland en kijken we graag naar jouw specifieke behoeften om elk traject zo passend mogelijk te maken!

Plan gerust een vrijblijvend kennismakingsgesprek in om te kijken of er een klik is tussen jou en ons en of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

VISIE
Bij Color Your Life geloven wij dat het leven als HSP intens leuk is en zijn we er van overtuigd dat je ook als HSP energiek en in balans in het leven kan staan. Door middel van een praktische aanpak geven we je handvatten en inzichten waar je direct mee aan de slag kunt en zorgen we ervoor dat je niet alleen nu antwoorden krijgt op je vraagstuk, maar ook een rugzak vol tools mee neemt voor de toekomst zodat je je ook dan veerkrachtig en sterk voelt.

SPECIALISATIE
Onze coaches zijn, naast hun rol als algemeen life coach, gespecialiseerd in hoogsensitiviteit bij zowel volwassenen als jongeren (>16 jaar). Tevens zijn al onze coaches hoogsensitieve ervaringsdeskundigen omdat we geloven dat we op die manier pas écht onze cliënten kunnen begrijpen. Verder heeft elke coach nog haar eigen specialisaties zoals loopbaan coaching, kindercoaching, coaching bij stress & burn-out, etc.

KENNISMAKINGSGESPREK
Omdat we het belangrijk vinden dat er een klik is en we je zo goed mogelijk willen kunnen helpen starten we altijd met een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we jouw situatie en vertellen we je meer over de passende aanpak. Als je het gevoel hebt dat deze aanpak bij je past plannen we al op korte termijn onze eerste afspraak.
Meestal kun je al binnen 2 weken terecht!

Stuur een bericht naar deze coach