Annemarie Balk

Annemarie Balk Coaching

Biesteweg 7
3849 RD Hierden
Nederland

+31642412085
Balk.annemarie@gmail.com
www.annemariebalk.nl

A.J.D. (Annemarie) Balk

Aansluitnr. 34359

Hierden

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk | Regionaal
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 95,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 130,00 exclusief btw

Type
Personal/Life coaching
Wandelcoaching

Thematiek
Gezondheid
Kwaliteit van leven
Kwetsbaarheid
Leiderschap
Perfectionisme
Pers. ontwikkeling
Stress
Veranderingen
Verzuim
Werk
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Vitaliteit

Over deze coach
Als integraal leefstijl- en vitaliteitscoach (post-hbo gecertificeerd) help ik chronisch zieken die volop in het leven willen staan zich fysiek en mentaal lekkerder in hun vel te voelen.

Chronisch zieken zijn vrijwel altijd gericht op het in goede banen leiden van hun lichaam om zich zo optimaal mogelijk te blijven voelen. Maar juist daar zit vaak het probleem.

Het hoofd staat altijd aan, waardoor bewust voelen geen kans krijgt. Regelen, handelen, organiseren, vooruit denken, het gaat maar door, misschien ook nog pijn bestrijding, dubbele agenda’s bijhouden, er is gewoon geen tijd om bewust te voelen hoe het nu eigenlijk echt met je gaat.

Als chronisch zieke ben je misschien niet anders gewend dan gauw over teleurstellingen heen te stappen, op te staan en weer door te gaan. Tijd om te verwerken, te voelen, je emoties toe te laten, heb je onbewust niet genomen. Je gaat tenslotte weer goed en wilt daar optimaal gebruik van maken.

Echt weten wie je bent en wat je voelt is mogelijk nog een grote vraag voor jou. En misschien zeg je wel: ‘Voelen! Hoe dan?’ (Lees dan mijn blog eens op LinkedIn). Een van de voorwaarden om bij je emoties te komen en dicht bij jezelf te kunnen blijven, zodat jij kunt ontdekken wie je bent, wat je wilt en vanuit veel meer rust op jezelf leert vertrouwen.

Naast dat we je leefstijl onder de loep nemen, kijken we naar wat onbewust jouw vitaliteit blokkeert. En het zou mij niet verbazen als bovenstaande daar ook onderdeel vanuit maakt. Hoe fijn om daar mee aan de slag te kunnen!

Dit is een greep uit een paar veel voorkomende onderwerpen die ik meeneem in mijn integrale coaching naar meer vitaliteit.

Vitale groet,
Annemarie


Auteur boek:
De onzichtbare wereld achter een chronische ziekte
(Prikken en spuiten) 2e Druk.

Voor meer informatie bekijk ook mijn linkedin of mijn website www.annemariebalk.nl of bel 06-42412085

Stuur een bericht naar deze coach