drs M.J. (Marion) Govaarts RA

Aansluitnr. 34373

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Regionaal
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 80,00 btw vrijgesteld
Uurtarief zakelijk
-

Type
Personal/Life coaching

Thematiek
Pers. ontwikkeling

Coachtalen
Nederlands

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Een registeraccountant die ook coach en coretalents-analist is geworden. Ja het is mogelijk en ik doe het graag.

Waar kom jij graag ’s morgens je bed voor uit? Zoals vroeger, toen je je als kind kon uitleven? De volwassenheid schept verplichtingen maar er prikkelt altijd iets dat geleefd wil worden.

Wanneer je je afvraagt: “Wie ben ik, wat zou ik nog meer kunnen en waar ligt mijn passie?” doet de Coretalents-methode in een kort tijdsbestek een waardevolle handreiking. Daarvoor kijken we samen terug naar jouw kindertijd. Jouw speelgedrag brengen we uitgebreid in kaart en de Coretalents-methode maakt nauwkeurig zichtbaar wat jouw speelgedrag zegt over je Persoonlijkheid, Potentieel en Passie.

Dit doen we in mijn praktijk Avanti Coaching & Consulting. Avanti betekent ‘Voorwaarts’ en is een woord dat vanuit mijn jeugd met mij meereist. Het heeft voor mij de betekenis van dynamiek, energie, plezier en verwachtingsvol de toekomst in. Met het verstrijken van de tijd heb ik ook ervaren dat het wel eens goed is om even stil te staan en terug te kijken, om daarna weer verder te gaan.

Wanneer je de pas op de plaats wil maken voor een ontdekking van jouw Coretalents, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Je inzichten helpen je bij keuzes op het gebied van werk, studie en privéleven. Je krijgt objectieve zelfkennis die kan confronteren, opluchten, wakker schudden en in beweging brengen. Voorwaarts!

Stuur een bericht naar deze coach