Rob de Goede

BreinFocus

Burgemeester Vonk de Bothstraat 36
5037 NL TILBURG
Nederland

+31683712127
info@breinfocus.nl
www.BreinFocus.nl

R.N. (Rob) de Goede

Aansluitnr. 35159

TILBURG

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk | Regionaal
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 100,00 exclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 120,00 exclusief btw

Type
Business coaching
E-coach
Executive coaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Carriere
Communicatie
Cultuuromslag
Groepsontwikkeling
Kwetsbaarheid
Management
Pers. ontwikkeling
Zelfvertrouwen

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Doorbraakcoaching bestaat uit een bijzonder programma van 4-5 sessies. Relatief kort en compact bouwen we aan inzicht en bewustwording. Het richt zich op jouw doorbraak. Een doorbraak op vele fronten. Je breekt door je 'oude' patronen; oude systemen. Deze systemen hebben zich fundamenteel in jou verankerd en sturen alles wat je doet. Wat nu als je daar van los kunt komen? Wat nu als je kunt begrijpen waarom en hoe dat zo in jou werkt?

De coaching is geen vraag- en antwoordgesprek wat zich herhaalt in elke sessie. We hebben aandacht voor het emotionele stuk maar houden zeker ook het fysieke deel betrokken. Een holistische benadering. Het is ook geen coaching die zich richt op alleen jouw gedrag; het gaat echt veel dieper en heeft op de diepste lagen in jou, als mens, duurzaam effect. Dat effect werkt door in alles wat je doet en denkt. Het bestaat uit een vastomlijnd, compact programma wat jou helpt in (het doorlopen van) het proces. Je werkt van onbewust naar bewust. Van afhankelijk naar vrij!

De coaching geeft je inzicht in de werking van een enorm krachtig instrument: jouw brein. Het brein dat ons soms ook juist in de weg lijkt te zitten en waar we regelmatig 'gek' van worden. Herken jij dat ook? Deze coaching helpt je om beter om te gaan met je brein, met je aandacht, met jouw focus. Wat zie je? Wat wil je zien? Wat voel je daar in?

Het brengt je terug naar jezelf. Dit inzicht start met bewustwording van hoe het brein bij je werkt. Aangevuld met tools ga jijzelf leren hoe dit voor je werkt en waarom je ervaart wat je ervaart. Het geeft je dus naast de krachtige ervaring ook inzichten en noodzakelijke kennis en tools.

Hierdoor krijg jij weer controle en inzichten over jezelf. Ook krijg je helder hoe dit werkt in alle dingen die jij in het leven doet en wilt bereiken. Je kunt weer de juiste focus vinden

Stuur een bericht naar deze coach