Karin van Kas

Instituut voor Durf en Daadkracht

Henriëtte Roland Holststraat 82
3511 MN Utrecht
Nederland

+31647103492
karin@durfendaadkracht.nl
www.durfendaadkracht.nl

K. (Karin) van Kas

Aansluitnr. 1611

Utrecht

Certificeringsniveau Senior Practitioner
EIA Senior Practitioner

Werkgebied
-
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 150,00
Uurtarief zakelijk
€ 200,00 exclusief btw

Type
Executive coaching
Loopbaancoaching
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Geen thematieken bekend

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Wensen zijn voorgevoelens van hetgeen je in staat bent ook daadwerkelijk te realiseren´ schreef Goethe. Een verlangen, een droom, een ideaal, een wens, ze ontstaan in de stilte. Wensen bedenk je niet, die ontvang je. Zoals een appelboom appels maakt zo ben jij geboren om je eigen wensen te realiseren.

Jouw wensen zijn een belofte van wat later zal zijn, mits je zorgt voor de juiste omstandigheden. Het is aan jou wat je van je leven wilt maken, je hebt alle instrumenten en hulpmiddelen die je nodig hebt. Het is aan jou wat je ermee doet!

Mijn naam is drs. Karin van Kas. Ik heb Communicatie en Arbeids- en Organisatiesociologie gestudeerd. Ook heb ik een coachopleiding gevolgd. Na mijn studies heb ik als adviseur, trainer en coach gewerkt bij diverse profit en non-profit organisaties. Verder ben ik onder andere geschoold in NLP, Zijns-orientatie, systemisch werk en het Enneagram. Ik ben verbonden aan het Instituut voor Durf en Daadkracht (www.durfendaadkracht.nl). Een organisatie die mensen letterlijk en figuurlijk in beweging brengt, impulsen geeft en mensen op weg helpt om weer in hun kracht te komen. Tevens werk ik samen met Marinus Knoope om de theorie van de Creatiespiraal wereldwijd uit te dragen. Mijn manier van werken is interactief waarbij het ervaren, voelen en bewust worden van de veranderingen centraal staan.

Wat doe jij anders vanaf vandaag?

Stuur een bericht naar deze coach