Han de Jong

Postel & De Jong training en coaching

Meeuwenweide 24
3742 XT Baarn
Nederland

+31613340734
han@postelendejong.nl
www.postelendejong.nl

H. (Han) de Jong

Aansluitnr. 1852

Baarn

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Regionaal
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 75,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 125,00 exclusief btw

Type
Executive coaching
Loopbaancoaching
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Assertiviteit
Conflicten
Pers. ontwikkeling
Re-integratie

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Overig

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Gecertificeerd Brainspottherapeut, PMA-coach en Ontwikkelingsgerichte coach.
Brainspotting is ontstaan uit EMDR en in plaats van vragen te stellen, wordt er gebruik gemaakt van een pointer (de oogstand bepaalt het gevoel), waarbij niet gesproken hoeft te worden. Het effect is vergelijkbaar met dat van PMA-coaching.

Progressive Mental Alignment (PMA) is een spannende ontdekkingsreis in je eigen brein en de wereld van je onderbewustzijn met enorme voordelen als resultaat in termen van energie, gezondheid, creativiteit, communicatievermogen, innerlijke rust en plezier in je leven. Geen zweverige zaken, alleen praktische beginselen die bij iedereen hetzelfde werken. Of om de celbioloog Bruce Lipton te citeren: ‚There are no empty boxes here, no devotion, it‚s actually just molecules. De resultaten zijn voor iedereen specifiek, want PMA helpt je om jouw eigen remmende factoren te ontdekken en te verwijderen. Je zult aangenaam verrast zijn over de mogelijkheden die zich dan voor je ontvouwen.

Ontwikkelingsgericht Coachen is het samen op weg gaan. Dat kan zijn een onderzoek naar diepere wensen, verlangens, dromen of door vanuit het gesprek tot een bewustwording bij de client te creëren, waarin de client ervaart, zich bewust wordt, dat hij door zelfreflectie zijn niveau van zelfsturing kan versterken en acties kan bepalen. Bij het coachen ondersteun ik de client bij een bepaalde ervaring of activiteit, ik volgt de client. Vanuit coaching leg ik een verbinding tussen de persoon en dat wat hij wil bereiken. Kenmerken die je volgens mij moet integreren om tot coachen te komen zijn: ¬? Keuze voor het welzijn van de persoon (en niet voor een specialisme of een project) ¬? Het bevorderen van zelfverantwoordelijkheid en zelfsturing. ¬? Het hanteren van een mensvriendelijke benadering (niet van een technische inhoudelijkheid) ¬? Aandacht voor ervaringsgerichte communicatie (niet alleen informatieve communicatie) ¬? Het cre?´ren van een constant ondersteunend relatieveld (geen functionele ontmoeting).

Stuur een bericht naar deze coach