I Bueno

STREAMcoaching

Kolhornseweg 64
1214 NB Hilversum
Nederland

+31630042793
inekebueno@gmail.com
www.inekebueno.nl

I. (I) Bueno

Aansluitnr. 1828

Hilversum

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Regionaal
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 150,00 exclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 150,00 exclusief btw

Type
Executive coaching
Loopbaancoaching
Personal/Life coaching
Wandelcoaching

Thematiek
Leiderschap
Outplacement
Pers. ontwikkeling
Veranderingen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Kunst & Cultuur
Maatschappelijke dienstverlening
Onderwijs & Wetenschap
Overig
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
We leven in een tijd dat de wereld steeds sneller verandert, en daarmee steeds weer nieuwe kwaliteiten van ons vraagt. Dit daagt ons uit tot groei, wat een doorlopend avontuur is, maar soms ook overweldigend kan zijn.
De kans bestaat dat we dan niet meer vanuit onze natuurlijke kracht denken en handelen en in ons valkuil gedrag belanden, eigenlijk onze oude overlevingsmechanismen. Een neerwaartse spiraal leidt ons dan
precies naar wat we níet willen. Dat kan zich uiten op allerlei gebieden: energie/gezondheid, werkplezier, impact/effectiviteit, relaties, inkomen, etc.
Als transformationeel coach laat ik je zien waar je blijft steken in een oud verhaal. Op een inspirerende, diepgaande en toch heel praktische manier help ik je de vaardigheden en veerkracht te ontwikkelen om jouw potentieel, jouw talenten ten volle te benutten. Zo wordt het oorspronkelijke probleem uiteindelijk een geweldige kans!
Daarbij put ik, naast mijn levens- en coach ervaring, uit een breed en diep arsenaal aan opleiding en studie op het gebied van human potential en transformatieprocessen. Je zal elementen terugzien uit de (diepte)psychologie, neurowetenschap, spiritualiteit, wijsheidstradities, managementwetenschap, etc.
Aan het eind van de coaching gaat er een wereld voor je open. Je bent klaar om een heel nieuw verhaal te leven. Je krijgt regie en eigenaarschap over je keuzes en dat wordt onmiddellijk zichtbaar in alles. Het kan weer draaien om wat je écht belangrijk vindt. Voor veel mensen zijn dat waarden als jezelf kunnen zijn, plezier, verbinding met anderen, waarde kunnen toevoegen, creativiteit, impact, leiderschap, enz.
Voor jou is het belangrijk dat je je weer herinnert wat jouw eigen waarden zijn en wie jij wil zijn in dit leven.
Ik ben als EIA Senior Practitioner Coach aangesloten bij de NOBCO/EMCC

Wil je meer informatie of een afspraak maken?
www.inekebueno.nl inekebueno@gmail.com
Tel: 06 300 42 793

Stuur een bericht naar deze coach