Susan Girones Mora

InnerWake

Heemsteedse Dreef 87
2101 KA Heemstede
Nederland

+31650234485
info@innerwake.nl
www.innerwake.nl

["mr."] S. (Susan) Girones Mora []

Aansluitnr. 2616

Heemstede

Certificeringsniveau -

Werkgebied
-
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 90,00
Uurtarief zakelijk
€ 150,00 exclusief btw

Type
Loopbaancoaching
Performance coaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Carriere
Communicatie
Competenties
Hoogbegaafd
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Relaties

Coachtalen
Geen coachtalen bekend

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Doordat ik zelf is jarenlang als juriste werkzaam ben geweest bij diverse grote organisaties heb ik een ruime en diverse ervaring opgedaan op 'de werkvloer'. Ik weet als geen ander wat er allemaal mogelijk is als je je bewust bent van jezelf en je omgeving in relatie tot je bedrijf of organisatie. Mijn eigen ervaringen leidden tot het stellen van een nieuwe missie: het in beweging brengen van mensen die 'vastlopen' in hun loopbaan of binnen hun huidige functie.

Mijn coaching kenmerkt zich door mijn vermogen tot confronteren en inleven. Dit combineer ik met de nodige humor en de kunst om gevoelens te herkennen en vertalen. Ik heb het sterke geloof dat iedereen zichzelf het beste kent. Dit neemt niet weg dat sommige mensen op bepaalde momenten in hun leven een coach nodig hebben om 'de luikjes' die in de loop der jaren zijn dichtgegaan weer te openen om zichzelf met een frisse blik te bekijken. Dit creëert ruimte!

Ervaring heeft geleerd dat tevredenheid in werk samenhangt met de relaties die we hebben op het werk. De meeste problemen in relaties hebben te maken met verstoorde communicatie, vaste patronen en irreële overtuigingen. Als relatie coach en loopbaancoach begeleid ik mensen in deze vraagstukken. De coaching kan zowel betrekking hebben op relaties op het werk als relaties in de privésfeer. Want naast voldoening in het werk willen we allemaal geluk in de liefde. Uiteindelijk is alles met elkaar verbonden. En ik verbind mensen (opnieuw) met zichzelf, met hun partner en met collega's op het werk. Wil je vrijblijvend een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan gerust contact op. http://www.innerwake.nl

Stuur een bericht naar deze coach