Annette Bienfait

Bienfait Coaching

Dalenk 21
7371 DE Loenen
Nederland

+31613390611
annette@bienfaitcoaching.nl
www.bienfaitcoaching.nl

A.M. (Annette) Bienfait

Aansluitnr. 3126

Loenen

EIA-niveau Master Practitioner
EIA Master Practitioner

Werkgebied
Landelijk
Leeftijdscategorie coach
56-65
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 175,00 exclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 225,00 exclusief btw

Type
Executive coaching
Loopbaancoaching
Performance coaching
Team coaching

Thematiek
Carriere
Communicatie
Competenties
Leiderschap
Pers. ontwikkeling
Veranderingen
Verlies

Coachtalen
Nederlands

Branche
Maatschappelijke dienstverlening
Onderwijs & Wetenschap
Overig
Zorg

Vaksectie
Executive coaching

Over deze coach
De mens die mentaal/emotioneel in balans is, is zich bewust van zijn of haar kwaliteiten. Maar ook de valkuilen en allergieën zijn hem bekend. Bovendien kent hij de mogelijkheden hiermee om te gaan. Er kan echter een moment in je leven komen waarin je uit balans (dreigt) te raken. Een ‘life-event’ of een kleine gebeurtenis op een ongelukkig moment, kan het uit balans raken in gang zetten. Maar ook in je werk of privéleven kan het zijn dat het leven voortkabbelt zonder inspiratie of passie. Sluipend en haast onopgemerkt wordt de gezonde balans langzamerhand verstoord.



Een mens die in onbalans (dreigt) te raken zal onbewust steeds vaker vervallen in het vertonen van zijn valkuilgedrag. Met gevolg dat gezonde balans steeds verder uit evenwicht raakt. Slecht slapen, het ervaren van stress en de omgeving die zich afvraagt wat er met je aan de hand is, kunnen eerste signalen van onbalans zijn. Toch functioneren mensen in deze onbalans ogenschijnlijk normaal, dag in dag uit.
Het is een vertrouwde ‘comfortzone’ geworden. Stress hoort er toch bij? Een nachtje slecht slapen is toch helemaal niet zo erg? Maar wat als je zou mogen kiezen? Is deze ‘comfortzone’ het leven dat je wenst?



Wil je alles bij het oude laten? Of wil je het anders? Maar wat? Met wie? En hoe?



Ieder mens heeft de vrijheid om te kiezen.



Bien Fait Coaching biedt je de kans om aan de slag te gaan om je vergeten kwaliteiten te herkennen en hoe ze opnieuw in te zetten om een gezonde balans te vinden en kwaliteiten weer tot zijn recht te laten komen. (Lees verder bij coaching)



Bien Fait Coaching voor de executive neemt als uitgangspunt behalve jezelf, ook het bedrijf en de bedrijfsvoering om plannen te verwezenlijken. Je weet als executive dat het nemen van de juiste beslissingen nauwgezette overweging én intuïtie vraagt. De mogelijkheden en hindernissen duidelijk krijgen maar ook je ‘gevoel’ goed onder woorden brengen is niet altijd makkelijk. Bien Fait Coaching is vakkundig en een professionele gesprekspartner die je helpt je krachten en energie te focussen. En nodigt je uit je gedachten te ordenen en je tot verfrissende ideeën en nieuwe invalshoeken te komen.

Stuur een bericht naar deze coach