Annette Fehse

Movimiento Training & Coaching

Stoombootweg 76
1035 TX Amsterdam
Nederland

+31654695404
movimiento.nu@gmail.com
www.movimiento.nu

A.C.M. (Annette) Fehse MA

Aansluitnr. 3799

Amsterdam

Certificeringsniveau Foundation
EIA Foundation

Werkgebied
-
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 135,00
Uurtarief zakelijk
-

Type
Loopbaancoaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Kwaliteit van leven
Zingeving

Coachtalen
Geen coachtalen bekend

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Sinds 1999 ben ik (loopbaan en life)coach/ counselor en communicatietrainer en sinds 2012 gecertificeerd Mindfulnesstrainer en ademcoach/ trainer Transformational Breath®.
Mijn bedrijf heb ik Movimiento Training & Coaching genoemd. En niet voor niets. Mijn missie is het namelijk om jou in beweging te laten komen en datgene te zijn en doen wat echt belangrijk voor je is. Ik coach je in het vinden van je kern, in het leren staan in je kracht en het verkennen van je missie en doelen.
Plezier in beweging is plezier in groei, met alle vreugde en pijn die daarbij horen. Ik heb een diep vertrouwen in de veerkracht en creativiteit van mensen, hoe kwetsbaar we soms ook kunnen zijn.
Wat ik inzet zijn mijn intuïtie, humor en betrokkenheid en mijn jarenlange ervaring in het vak en in het mens zijn. Ik kom in allerlei bedrijven en organisaties, ontmoet en begeleid mensen op alle niveau's van de samenleving, vanuit gelijkwaardigheid en grote nieuwsgierigheid naar hun cultuur, onderlinge dynamiek en drijfveren. Wat ik je daardoor kan bieden is een traject met diepgang en luchtigheid, een gezamenlijke ontdekkingsreis en bijzondere uitkomsten. Ik daag je uit, speel met je, loop samen met je op en raak je eigen-wijsheid zachtjes aan.
De Transformational Breath® coaching is een zeer effectieve methodiek van ademhaling en emotioneel lichaamswerk waarmee ik je rechtstreeks naar diepere lagen van je onderbewuste kan brengen, voorbij taal, denken en ego. Naar heelheid, helderheid en totale ontspanning.
Meer info op mijn website: http://www.movimiento.nu/

Stuur een bericht naar deze coach