Hans van Dijk

VAN DIJK COACHING EN CONSULTANCY

Petrus Dondersplein 8 D
5271 AA Sint-Michielsgestel
Nederland

HANS@VANDIJKCOACHINGENCONSULTANCY.NL
WWW.VANDIJKCOACHINGENCONSULTANCY.NL

H. (Hans) van Dijk

Aansluitnr. 1891

Sint-Michielsgestel

Certificeringsniveau Foundation
EIA Foundation

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
-
Uurtarief zakelijk
€ 195,00 exclusief btw

Type
Executive coaching
Loopbaancoaching
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Carriere
Communicatie
Groepsontwikkeling
Leiderschap
Management
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Stress
Veranderingen
Werk
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Vanaf 2004 ben ik werkzaam als zelfstandig coach/consultant. Meestal is dat in opdracht van werkgevers en begeleid ik mensen die willen reflecteren op specifieke persoonlijke (ontwikkel) vraagstukken in werk en/of privé. Daarnaast is er de pure maatwerk begeleiding van mensen die vast (dreigen te) lopen en waar burn-out verschijnselen de kop op steken.

Ik probeer me dagelijks bewust te zijn van mijn persoonlijke welzijn en blijvend te kijken naar mijn ontwikkelpunten en 'koesterpunten'. Het helpt me om de juiste weg te vinden en om te gaan met wat het leven brengt.

In de loop van de jaren is het bewustzijn gekomen dat ik mag blijven groeien en ontwikkelen. Dat ik fouten mag maken en niet perfect ben en dat ik daarnaast ook goed genoeg ben zoals ik ben. Deze levenservaring verstevigt de basis waarmee ik in het leven sta, mijn werk doe en van waaruit ik me probeer te verhouden tot de omgeving.

Vanuit mijn eigen ontwikkeling weet ik inmiddels dat ik goed kan luisteren, een scherpe waarnemer ben, tot de kern van zaken weet door te dringen, weinig oordeel heb, resultaatgericht werk en mensen in heldere bewoordingen kan reflecteren op hun eigen gedrag en functioneren. Dit in combinatie met een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen maakt dat ik mezelf nog dagelijks kan verrassen met het plezier en de voldoening wat het werk me oplevert.

Naast boven genoemde levenservaring, doe ik het werk met een therapeutische achtergrond en 25 jaar ervaring als specialist en manager in met name het communicatievak.

Stuur een bericht naar deze coach