S.L. (Sandra) Geelink BSc

Aansluitnr. 4620

Certificeringsniveau Senior Practitioner
EIA Senior Practitioner

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 175,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 200,00 exclusief btw

Type
E-coach
Executive coaching
Loopbaancoaching
Organisatie coaching
Performance coaching

Thematiek
Carriere
Communicatie
Leiderschap
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Automatisering/ICT/Telecom
Bouw & Installatie
Communicatie & Media
Consultancy
Detailhandel/MKB
Financiële dienstverlening
Industrie & Techniek
Overheid
Transport & Logistiek
Zakelijke dienstverlening (overig)

Vaksectie
Executive coaching

Over deze coach
Mijn naam is Sandra Geelink. Je kunt me bereiken via 06-11708375 , sandra@samennaarresultaat, of een verkennende belafspraak plannen via Calendly: https://calendly.com/sandrageelink/30-min-telefonisch

Als (executive) coach en procesbegeleider begeleid ik mensen, teams en organisaties van waar ze nu zijn, naar waar ze willen zijn. Van strategie naar uitvoering, van doel naar resultaat.

Zorgen dat meer mensen gaan werken vanuit hun eigen waarden is de basis van hoe ik werk.

Krachtig leidinggeven vanuit eigen waarde(n): Vanuit persoonlijk leiderschap leiding geven aan anderen. Dat levert je meer resultaat, meer voldoening, minder stress, meer rust.

Want als jij doet wat jij belangrijk vindt, lever je de grootste bijdrage die je kunt leveren, in je werk en je omgeving.

Mijn achtergrond ligt in het bedrijfsleven, in internationale dynamische omgevingen. Daar heb ik gewerkt als o.a. afdelingsmanager, projectmanager en programmamanager, met mensen in allerlei functies en niveau’s, van werkvloer tot en met senior management.

Deze achtergrond heb ik op coaching- en trainingsgebied aangevuld met diverse opleidingen, certificeringen en accreditaties (EMCC en NOBCO coach). Ik werk vanuit Mijdrecht (gem De Ronde Venen, Utrecht) in heel Nederland, en internationaal via Skype.

De basis die ik in coaching gebruik is Co-active coaching, aangevuld met technieken en modellen uit Organisatieopstellingen, Voice Dialogue, NLP, Provocatief Coachen.

Stuur een bericht naar deze coach