Hilda Clevering

CleverCoaching

Pastelstraat 59
1339 JG Almere
Nederland

+31368488712
info@clevercoaching.nl
www.clevercoaching.nl

[] J.H. (Hilda) Clevering []

Aansluitnr. 4722

Almere

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 90,00
Uurtarief zakelijk
€ 125,00

Type
Business coaching
Executive coaching
Loopbaancoaching
Performance coaching
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Assertiviteit
Carriere
Communicatie
Competenties
Groepsontwikkeling
Hoogbegaafd
Leiderschap
Management
Ondernemen
Opvoeding
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Re-integratie
Stress
Teambuilding
Veranderingen
Werk
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands

Branche
Consultancy
Detailhandel/MKB
Financiële dienstverlening
Maatschappelijke dienstverlening
Onderwijs & Wetenschap
Overheid
Zakelijke dienstverlening (overig)
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Even voorstellen: Hilda Clevering

Met recht een veelzijdige duizendpoot! Ik ben een autodidact en alles wat ik zie, lees, hoor of voel sla ik direct op. In onze kennismaatschappij niet altijd een makkelijke eigenschap. Voor mezelf en als ondernemer is het een eigenschap, die ik iedere dag opnieuw omarm en vooral koester. Het maakt mij vol overgave mij!

Ik heb een ruime en veelzijdige achtergrond in het bedrijfsleven en volgde in 2009 mijn opleiding tot Professioneel Coach bij de Academie voor Psychodynamica. Het voelde als thuiskomen. Ik zette mijn studie voort en volgde in 2010-2011 de opleidingen Verandermanagement en de Manager als Coach.

De combinatie van mijn levenservaring en de verkregen kennis tijdens mijn studies brachten mij de gedegen verbinding om als Personal Coach daadwerkelijk het verschil te gaan maken voor anderen.

Midden in de financiële crisis, 2011, startte ik mijn eigen bedrijf Clever Coaching. Ik volgde vol overgave mijn hart en besloot om alleen nog maar te kiezen voor werk waar mijn eigen hart écht sneller van ging kloppen.

Ik dook al mijn geschreven eigen schrijfwerk in. Schrijfwerk waarin ik al mijn hele leven bijzonderheden van menselijke gedrag en communicatie had bijgehouden. Ik ontdekte met de nodige eenvoud een diversiteit aan verbanden. In combinatie met mijn verkregen kennis als autodidact en de doorlopen studies ontwikkelde ik mijn eigen coachmethodieken voor Clever Coaching.

In de coachmethodieken integreerde en combineerde ik mijn creativiteit als kunstenaar en mijn enorme passie en gevoel voor edelstenen. In 2016-2017 volgde ik de opleiding tot edelsteentherapeut om de dienstverlening voor mijn doelgroep Anders Zijn van Clever Coaching compleet te maken.

Mijn fundering als Personal Coach bestaat uit mijn ruime en veelzijdige levens- en werkervaring, resultaatgerichtheid, directe en heldere communicatie, daadkracht, innovatief vermogen en mijn sterk ontwikkelde intuïtie. Confrontaties ga ik niet uit de weg en zet ik in om het aller beste in jou naar boven te halen.

Wat maakt mij anders? Ik ben Hooggevoelig en Hoogbegaafd en heb een enorme aversie tegen het ‘labellen’ van mensen. Mijn kennis en gevoel heb ik sterk met elkaar kunnen verbinden. Het is deze sterke en mooie verbinding, die mij keer op keer de juiste wegen laat inslaan als ondernemer, Personal Coach en als mens. En dát is precies wat ik jou wil bieden in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Quote Hilda; “Coaching is voor mij; jou een ware ontdekkingsreis in jezelf bieden. Samen op avontuur en de aller mooiste elementen in jou ontdekken en naar boven halen.”

Stuur een bericht naar deze coach