Marnix Reijmerink

De School voor Transitie Opleidingen BV – NL

Stadsdam 1
6851 AH HUISSEN
Nederland

info@deschoolvoortransitie.nl
www.deschoolvoortransitie.nl

["drs."] M.L.E. (Marnix) Reijmerink []

Aansluitnr. 5028

HUISSEN

Certificeringsniveau -

Werkgebied
-
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 175,00
Uurtarief zakelijk
€ 175,00 exclusief btw

Type
Executive coaching
Loopbaancoaching
Performance coaching
Team coaching

Thematiek
Carriere
Communicatie
Groepsontwikkeling
Leiderschap
Management
Veranderingen

Coachtalen
Geen coachtalen bekend

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Mijn naam is Marnix. Ik ben het derde, jongste kind uit een onderwijsgezin. Zowel mijn vader als mijn moeder werkten met veel plezier en toewijding op school. Daar is mijn liefde voor ontwikkelen en voor leren (onbewust) ontstaan. Ik ging Duitse taal en cultuur studeren in Utrecht. Ik trad in de voetsporen van mijn ouders en ging na het afronden van deze studie in het onderwijs werken.

De ontwikkeling van mensen is wat mij drijft. Jarenlang stond ik met passie voor de klas en was ik leidinggevende in het middelbaar onderwijs. Als geen ander weet ik professionele vraagstukken, team- en identiteitsvragen te vertalen naar concrete ontwikkelplannen.

Ik begeleid leiders en hun teams in de profit en non-profit sector. Ik creëer een omgeving waarin nieuwsgierigheid, groeien, spelen en leren centraal staan. Ik geloof in de veerkracht van mensen. Vanuit een bedding van veiligheid en vertrouwen daag ik mensen uit deze kracht te (her)vinden.

Ik ben getrouwd met Ellen en heb twee zoons: Guus en Doeke. Ik heb een grote liefde voor muziek, literatuur en poëzie en ik ben met regelmaat te vinden op mijn racefiets of mountainbike.

De School voor Transitie begeleidt organisaties, hun leiders en medewerkers in het worden van een secure base: een plek waar het plezierig is om te werken en te leren en waar je wordt uitgedaagd het beste in jezelf en anderen naar boven te halen. Dat zijn high performance omgevingen waar de individuele, team- en organisatiedoelen worden overtroffen.

Voor ons zijn verbinding en dialoog sleutelwoorden. Alle duurzame groei en noodzakelijke verandering ontstaan door verbinding met jezelf, je waarden, drijfveren en talent en met de voortdurend veranderende wereld om je heen. Deze groei en verandering noemen wij transitie.

De School voor Transitie is dé expert die de wereld van persoonlijke groei en leiderschap samenbrengt met de praktische werkelijkheid van elke dag. Onze manier van werken? Verdieping waar dat mogelijk is, vertraging waar dat nodig is, versnelling waar het kan en altijd vanuit respect en betrokkenheid bij de business en organisaties waarvoor we werken en waarvan wij de taal spreken.

Stuur een bericht naar deze coach