NIEUW in de NOBCO-academie!

NIEUW in de NOBCO-academie!

maandag 26 oktober 2020

In het kader van het kennisdeelproject hebben we in samenwerking met verschillende partijen een aantal interessante webinars opgenomen. De volgende twee webinars staan voor je klaar in de NOBCO-academie:

In het kader van het kennisdeelproject hebben we in samenwerking met verschillende partijen een aantal interessante webinars opgenomen.

De volgende twee webinars staan onder 'nieuw' voor je klaar in de NOBCO-academie:

1 - Coaching voor Familiebedrijven en Bedrijfsopvolging
Door Claudia Hopman en Erik Veldhuizen

In de markt is er veel behoefte aan coaches voor familiebedrijven en coaches voor het begeleiden van bedrijfsopvolgingen in familiebedrijven. Een interessant werkgebied, waar nog veel ruimte is voor ontwikkeling.

Dat is dan ook de reden dat NOBCO, in samenwerking met Hogeschool Windesheim in Zwolle, LEF het Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven en met de brede support vanuit de provincie Overijssel een webinar heeft ontwikkeld op dit onderwerp.

Klik hier voor meer informatie over dit webinar

2 - Stresscoaching: een nieuwe kijk op stress!
Door Carolien Hamming

Ons leven is doorspekt van stress, en stressklachten komen veel voor, zeker in deze coronatijd. Veel mensen zijn onzeker en ervaren extra spanning. We horen vaak van coaches dat stressklachten ook een rol spelen bij cliënten die zich voor hele andere begeleiding aanmelden. Zoals bij loopbaanvragen.

Samen met CSR Centrum organiseren we daarom dit webinar. Zodat coaches hier meer kennis van kunnen nemen.

Klik hier voor meer informatie over dit webinar

In de planning: webinar Interculturele Coaching
We zijn inmiddels ook de voorbereidingen gestart om in samenwerking met Rixt een webinar te ontwikkelen over Interculturele Coaching. Dit webinar is begin 2021 beschikbaar in de NOBCO-academie. We houden je op de hoogte!