Donatie van uitgebreide coaching boekencollectie aan NOBCO

dinsdag 28 mei 2024

Nog vol in het leven staand overleed in 2019 Jacob van Hemmen uit Woudrichem. Jarenlang was Jacob van Hemmen een vertrouwde figuur in de wereld van coaching en aangesloten bij NOBCO. Gestart na zijn pensioen inspireerde en begeleidde hij talloze mensen op hun persoonlijke en professionele trajecten. Met zijn scherpe inzichten en warme betrokkenheid maakte hij een onuitwisbare indruk op iedereen die met hem in contact kwam.

Jacob van Hemmen was een fervent voorstander van professionele ontwikkeling en geloofde in de kracht van coaching om mensen te laten groeien. Om zijn nagedachtenis te eren en zijn passie voor coaching voort te zetten, heeft zijn vrouw besloten om zijn uitgebreide collectie studieboeken te doneren aan de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches.

Deze boekencollectie omvat een breed scala aan werken over diverse coachingstheorieën, -technieken en -toepassingen. Het vormt een waardevolle bron voor coaches die hun kennis en vaardigheden willen verdiepen en hun cliënten nog beter willen ondersteunen.

NOBCO is enorm dankbaar voor deze genereuze donatie en zal ervoor zorgen dat de boekencollectie van Jacob van Hemmen optimaal benut wordt ter bevordering van de professionele ontwikkeling van coaches in Nederland.

Wil je graag in aanmerking komen voor één van deze boeken? Stuur dan een mail naar info@nobco.nl. We zullen de reacties verzamelen en daarna de boeken onder de aanvragers verdelen.

news/2024/05/Boeken-overzicht.jpg