Ity Hardy

Ity Hardy Coaching voor professionals

+31644041772
info@ityhardy.nl
www.ityhardy.nl

I.M.H. (Ity) Hardy

Aansluitnr. 6045

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Regionaal
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Ja
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
-
Uurtarief zakelijk
-

Type
E-coach
Loopbaancoaching
Wandelcoaching

Thematiek
Communicatie
Leiderschap
Pers. ontwikkeling
Stress
Zingeving

Coachtalen
Nederlands

Branche
Automatisering/ICT/Telecom
Detailhandel/MKB
Kunst & Cultuur
Onderwijs & Wetenschap
Overheid
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Ik ben Ity Hardy, een ervaren en bevlogen coach in werkplezier, vitaliteit en persoonlijk leiderschap.

Ik help je met het versterken van je persoonlijke kracht, stuurkracht en slagkracht bij stress & burn-out, persoonlijk leiderschap, je loopbaan en constructieve communicatie.

Mijn coachingstrajecten helpen om meer regie over je werk en je eigen leven te krijgen. Hierdoor zorg je zelf voor een betere balans en meer flow!

Al ruim 30 jaar begeleid ik professionals, vrije beroepsbeoefenaren en ondernemers. Ik heb veel ervaring met directeuren/CEO's, managers, leidinggevenden, medisch specialisten, huisartsen en (H)A.I.O.’s) en docenten in het onderwijs.

Ik werk pragmatisch en concreet met de dagelijkse praktijk van werk en leven. Vanuit een heldere analyse kom ik snel tot de kern van waar het echt om gaat.

Met mijn zorgvuldige coaching bied ik ondersteuning, uitdaging, reflectie en/of actie. Ik help om contact te maken met je kwaliteiten, talenten en potentieel en deze te ontwikkelen. Mijn motto: ‘alles is al aanwezig om te ontwikkelen’. Elk traject is anders, persoonlijk en op maat, afgestemd op wat er nodig is.

Mijn coachstijl is integratieve coaching. Het betekent dat ik de verschillende inzichten en methodieken inzet die aansluiten op je vraag. Methodes zijn o.a.: ACT, Voice Dialogue, Zijnsgeoriënteerd coachen, Mentaliserend coachen, Opstellingswerk, Geweldloze communicatie, Dialogische gespreksvoering, Rollenspel, Mindfulness en Meditatie.

Wat cliënten in mij waarderen:
Integer en respectvol, humor, warm, verdiepend en confronterend waar nodig; een vakvrouw, professioneel. Stelt de juiste vragen. Laat je nadenken over jezelf. Haalt alles uit de kast.

Coachingsmogelijkheden:
Wandelcoaching in de natuur van Rhijnauwen; een ontspannen én krachtige manier om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen.
Online coaching via teams of telefonisch; het bespaart vooral (reis)tijd en afstand hoeft geen probleem te zijn.
Face-to-face coaching op locatie Nieuwegracht 29 midden in het centrum van Utrecht.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Je bent van harte welkom met je vraag.

Stuur een bericht naar deze coach