Wilma Verbeek

Cvites

Ermerweg 88 h
7812 BG Emmen
Nederland

+31629528712
w.verbeek@cvites.nl
www.cvites.nl/

W.H. (Wilma) Verbeek

Aansluitnr. 29292

Emmen

Certificeringsniveau Senior Practitioner
EIA Senior Practitioner

Werkgebied
Regionaal
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Ja
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 132,50 exclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 132,50 exclusief btw

Type
Loopbaancoaching
Organisatie coaching
Team coaching

Thematiek
Carriere
Communicatie
Competenties
Groepsontwikkeling
Leiderschap
Outplacement
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Re-integratie
Stress
Teambuilding
Veranderingen
Verzuim
Werk

Coachtalen
Nederlands

Branche
Overig

Vaksectie
Teamcoaching

Over deze coach
Een enthousiast persoon met een oprechte interesse in de ander, dat is wat mij kenmerkt.

Mijn loopbaan ben ik begonnen in de zorg als verpleegkundige, bij verstandelijk beperkten en in de psychiatrie. Daarna ben ik jaren zelfstandig ondernemer geweest, ik heb samen met een team medewerkers een tankstation gerund. Nu werk ik alweer jaren in de begeleiding van mensen in hun werk of naar ander werk. Met mensen werken is dus de rode draad in mijn leven.

Ieder mens heeft zijn verhaal en maakt zijn/haar eigen keuzes. Iemand helpen de juiste keuze te maken, dat blijf ik bijzonder vinden! De ander ondersteunen, inspireren, motiveren en ook confronteren om zelf tot inzicht te komen, daar ligt mijn passie! Ook train ik teams om nog beter te kunnen samenwerken. Ik haal veel voldoening uit deze contacten, ik put daar mijn energie en motivatie uit.
Enthousiasme, spontaniteit, gedrevenheid, doorzettingsvermogen en resultaatgericht, zijn ingrediënten die zowel in mijn werk als privé een grote rol spelen. In de samenwerking zoek ik voortdurend naar een win-win situatie.

Mijn ambitie zit in werk doen wat mij energie geeft. En voor mij is dat vooral de interactie met mensen.
Graag organiseer ik dingen en het liefst leer ik elke dag. Het zorgen voor een ‘wij’ gevoel is voor mij altijd het uitgangspunt.

Specialismen: loopbaancoaching; coachen; ACT; teams begeleiden bij hun ontwikkeling vooral op gebied van communicatie, verbinding en samenwerking; ondersteuning bij Duurzame Inzetbaarheid en gezond werken,; DISC analyse; inspireren, verbinden, netwerken, organiseren en samenwerken.

Al jaren werk ik met veel plezier bij Cvites. Cvites is ervan overtuigd dat mensen het verschil maken in elke organisatie. Bevlogen medewerkers zijn productiever, gelukkiger én ze houden hun werk langer vol. Gezonde uitdaging, motivatie, voldoening, waardering en ontwikkeling zijn onmisbaar voor ieder mens en elk team. Ik ben zo'n bevlogen medewerker!

Ik ben Senior Practitioner bij NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroepscoaches. Bij Stir ben ik geregistreerd als gecertificeerd teamcoach.

Stuur een bericht naar deze coach