CARINE Braam Hogenboom

Braam Coaching & Advies

Arthur Tansleyweg 5
1349 ES Almere
Nederland

0653726387
mail@carinebraam.nl
www.carinebraam.nl

ing. C.A. (CARINE) Braam Hogenboom BSc

Aansluitnr. 29607

Almere

Certificeringsniveau Practitioner
EIA Practitioner

Werkgebied
Landelijk | Regionaal
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 95,00 exclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 125,00 exclusief btw

Type
Geen typen bekend

Thematiek
Geen thematieken bekend

Coachtalen
Nederlands

Branche
Automatisering/ICT/Telecom
Detailhandel/MKB
Maatschappelijke dienstverlening
Onderwijs & Wetenschap
Overig
Zakelijke dienstverlening (overig)
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Begin 2024 heeft Carine, na haar verhuizing naar het midden van het land, als professioneel coach en meditatie trainer een nieuwe start gemaakt in de regio Flevoland en Midden Nederland. Zij biedt jou een veilige plek voor coaching tijdens belangrijke- of uitdagende periodes in je leven. Haar aanpak is ontwikkelingsgericht, intuïtief en vanuit 't hart met 100% aandacht voor jou. Ze biedt je een vakkundig oor, zodat jij weer ruimte, kracht en vitaliteit kan ervaren.

Ontwikkelingsgericht werken waardeert wat goed gaat, en laat los wat niet meer dient. Het helpt je om vanuit jouw unieke mogelijkheden door te ontwikkelen. Ook op de diepere lagen kan hierbij worden afgestemd.

Raakt iets je bij het lezen? De eerste stap heb je al gezet, aarzel niet om nu door te pakken en met Carine contact op te nemen. Ze is nieuwsgierig naar jouw verhaal achter je coachvraag en hoopt je snel te ontmoeten.

------------------
Naast haar coachbedrijf is Carine ook actief als een vitale verbinder met focus op team- en organisatieresultaten. Bijvoorbeeld in de rol van operationeel manager, teamleider of coördinator. Dit en haar open grondhouding maken dat professionals zich snel door haar gezien en gehoord voelen tijdens het coachtraject.

Stuur een bericht naar deze coach