Marlène Dehing

Coaching Marlène Dehing

Langs de Beek 8
6125 AX Obbicht
Nederland

+31651606772
info@marlenedehing.nl
www.marlenedehing.nl/

M.H. (Marlène) Dehing

Aansluitnr. 29550

Obbicht

Certificeringsniveau Senior Practitioner
EIA Senior Practitioner

Werkgebied
Regionaal
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Ja
Uurtarief particulier
€ 110,00 exclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 135,00 exclusief btw

Type
Business coaching
E-coach
Executive coaching
Loopbaancoaching
Performance coaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Assertiviteit
Carriere
Communicatie
Competenties
Conflicten
Kwaliteit van leven
Leiderschap
Management
Ondernemen
Ontslag
Ouderdom
Outplacement
Pers. effectiviteit
Veranderingen
Zelfvertrouwen

Coachtalen
Nederlands
Engels
Duits

Branche
Communicatie & Media
Maatschappelijke dienstverlening
Onderwijs & Wetenschap
Overheid
Zakelijke dienstverlening (overig)
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Gestart in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, inmiddels al heel wat jaren geleden, heb ik vervolgens de overstap gemaakt naar de jeugdzorg(GGZ). In beide sectoren heb ik voornamelijk gewerkt als leidinggevende en coach. Hier heb ik individuele personen, verschillende teams , disciplines en lijnfunctionarissen gecoacht en tevens mijn passie voor coaching gevonden en doorontwikkeld. Later heb ik de overstap naar het HBO onderwijs Sociale Studies gemaakt waar ik, onder andere, onderwijs ontwikkeld heb op het gebied van coaching. Maar tevens ben ik al vele jaren verbonden aan het HBO in de regio als externe senior coach.

Vanuit deze combinatie van ervaringen, aangevuld met diverse coachopleidingen, ben ik in staat op alle relevante momenten mensen vanuit en op alle niveaus verder te brengen uitgaande van een ontwikkelings-gerichte benadering van wat er reeds is en onderzoekend naar de mogelijkheden tot groei. Ontwikkelingsgericht werken waardeert wat goed gaat, laat los wat niet meer werkt en voegt toe wat nu nodig is.

Mijn kwalificaties als (executive-) coach zijn verwerkt in mijn logo dat je op mijn website aantreft: https://www.marlenedehing.nl
In het middelpunt bevindt zich de coachee. De verschillende cirkels in het logo verwijzen naar een dynamische maar ook verbindende context van de coaching.
Mijn naam staat geschreven in een lettertype dat de persoonlijke aanpak benadrukt.
Investeren in het persoonlijk contact met de coachee is een belangrijk uitgangspunt voor mijn werkwijze. Hierin word ik bevestigd door de coachees, die aangeven dat zij zich snel op hun gemak en zich veilig voelen bij mij. De vier verschillende pijlers staan voor de diversiteit die ik bezit als coach.

Bij mijn (methodische-) aanpak is het uitgangspunt dat er in alle gevallen maatwerk geleverd wordt. Behalve het reguliere aanbod van coaching gebruik ik verschillende methodieken waaronder: contextueel en systemisch coachen, de oplossingsgerichte methodiek en de psychoanalytische methodiek, Transactionele Analyse, ACT mehodiek, Burn Out Coaching. Mijn aanpak staat onder meer voor doelgericht werken, niet oordelend, souplesse, creativiteit en de coachee staat vanzelfsprekend aan het roer!

Als coach werk ik vooral met de doelgroep: Onderwijs, (Para-medische-) Zorg, Welzijn en Hulpverlening, Bedrijfsleven: management en leidinggevenden. Ik werk met zowel live coaching als online coaching ( beeld-bellen). Mijn werkgebied voor live coaching is Zuid Limburg met gesprekslocaties in Roermond, Maastricht, Sittard-Geleen, Heerlen en Obbicht.

Hartelijke groet,
Marlène Dehing

Stuur een bericht naar deze coach