Johan Reinhoudt

PTSS Voorbij

Praagsingel 5
3404 CW IJsselstein
Nederland

+31302006761
info@ptssvoorbij.nl
www.ptssvoorbij.nl

J.F. (Johan) Reinhoudt

Aansluitnr. 29576

IJsselstein

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
-
Uurtarief zakelijk
-

Type
Performance coaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Agressie
Communicatie
Conflicten
Hooggevoeligheid
Leiderschap
Management
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Stress
Zelfvertrouwen

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Wil jij integraal en holistisch herstellen van PTSS en trauma-verschijnselen of heb je restklachten na PTSS en trauma-behandeling?

Volg dan een hersteltraject met deskundige, empathische en in PTSS en trauma gespecialiseerde professionele ondersteuning.

Word trauma vrij en bevrijd je van je Posttraumatische Stress Verschijnselen en trauma klachten, door te kiezen voor een vooruitstrevend en gespecialiseerd integraal en holistisch PTSS en trauma hersteltraject.

Heb je ondanks een eerder hersteltraject(en) nog steeds 'restklachten', of heb je zelfs te horen gekregen dat men je niet meer verder kan, of wil helpen?
Dan begint je reis nu hier.

Wil jij:
- De onrust in je hoofd en verhoogde prikkelbaarheid effectief laten verdwijnen?
- De herbelevingen en slecht slapen laten verdwijnen?
- Negatieve gedachten en sombere stemming effectief oplossen?
- Weer geconcentreerd en met plezier een mooi boek kunnen lezen?
- Weer op een rustige manier mee kunnen doen met activiteiten en weer zonder verstoring in het moment aanwezig kunnen zijn?

Een persoonlijk, integraal en holistisch PTSS en trauma hersteltraject geeft je al het bovenstaande en meer.

Dit is geen conditie waar je voor altijd mee hoeft te leven.

Je verdient het namelijk om te herstellen.

Maar, om te kunnen herstellen van de continue vijandige overname van je bewuste geest door krachtige negatieve emoties is er deskundige, professionele en gespecialiseerde ondersteuning nodig.

Herstellen van PTSS en trauma betekent niet dat een situatie, of situaties die tot trauma heeft/hebben geleid nooit is/zijn gebeurd. Nee, zeker niet, maar het betekent wel dat de automatische, reflexmatige en vooral oncontroleerbare ongewenste stress reacties die door het onderliggend trauma ontstaan er niet meer zijn en deze dus je leven niet meer bepalen.

Ik werk vanuit een trauma herstelkader, waarin ik zonder oordeel kijk naar wat er met je "is gebeurd" en niet naar wat er "mis" is met je. Je wordt niet (opnieuw) in een 'hokje' gestopt.

Een integraal en holistisch trauma hersteltraject gaat dan ook (veel) verder dan alleen het effectief oplossen van de reacties (effecten) van PTSS en trauma. Het effectief oplossen van PTSS en trauma-verschijnselen blijft natuurlijk centraal in een hersteltraject, maar het is er ook op gericht dat je daardoor versterkt en met een goede kwaliteit van leven, je eigen leven verder kunt leven.

PTSS Voorbij is een privé praktijk en werkt niet met vergoeding van zorgverzekeraars - een hersteltraject komt voor eigen rekening.

Gebruik het contactformulier op de PTSS Voorbij website om een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te vragen.

Johan Reinhoudt | PTSS en Trauma Recovery Coach | IJsselstein, UT | www.ptssvoorbij.nl | info@ptssvoorbij.nl | 030-2006761

Stuur een bericht naar deze coach