Anouk Netten

JA! Coaching en Counseling

Koningin Wilhelminakade 221
1975 GL IJmuiden
Nederland

+31640772271
info@jacenc.nl
www.jacenc.nl

A. (Anouk) Netten

Aansluitnr. 29755

IJmuiden

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Landelijk
E-coaching
Ja
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 80,00 inclusief btw
Uurtarief zakelijk
€ 80,00 exclusief btw

Type
Loopbaancoaching

Thematiek
Carriere
Pers. ontwikkeling
Re-integratie
Stress
Werk
Zelfvertrouwen

Coachtalen
Nederlands

Branche
Overig
Zorg

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Mijn naam is Anouk Netten, alleenstaande moeder met 2 kinderen, Iris en Fleur .

Sinds 1985 heb ik mij breed mogen ontwikkelen in de gezondheidszorg, van doktersassistente tot triage-assistent, van leidinggevende/ opleider binnen een medisch ondersteunend bedrijf naar JA! Coaching en Counseling.

Wat het werk binnen JA! Coaching en Counseling zo leuk maakt is de diversiteit van het werk en het onverwachte van wat een sessie brengt. Mijn brede professie en doelgroep binnen de coaching en counseling zorgen ervoor dat ik de praktijk de vorm kan geven die bij mij past. Gepassioneerd, integer, flexibel en spontaan zijn waarden die bij mij passen en welke mijn drijfveren zijn bij het werk met mijn cliënten.

Het ene moment bouw ik zandkastelen op het strand, of poets ik, al pratend met een kind, ons paard Rocky do Tambre. Het volgende moment kijk ik samen met een volwassene naar zijn/haar doel in het leven of hetgeen hem/haar bezighoudt. Ik houd van uitdagingen in mijn leven en schuw dan ook niet deze met beide handen aan te pakken.
Ik heb diverse coach opleidingen gevolgd en zet deze kennis graag in. Daarnaast mag ik mij trainer noemen van het MatriXmethode Instituut. Waar de meeste coachingsmethoden in gaan op de inhoud van het verhaal houdt de MatriXcoaching zich voornamelijk bezig met de belevenis in het NU. Het is een snelle oplossingsgerichte coaching en inzetbaar voor diverse problematiek. Mensen met een "vol hoofd", "chaos in het hoofd" maar ook emotionele problemen, PTSS, angsten, SOLK en leerproblemen kunnen hier mee aangepakt worden.

Stuur een bericht naar deze coach