Festina Lente Coaching, Advies en Professionalisering

Nassaulaan 12
3743 CC Baarn
Nederland

+31651294966
info@saskiademaat.nl
www.saskiademaat.nl

dr. S.C.M. (Saskia) de Maat

Aansluitnr. 29509

Baarn

Certificeringsniveau -

Werkgebied
-
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 225,00
Uurtarief zakelijk
€ 225,00 exclusief btw

Type
Executive coaching
Personal/Life coaching

Thematiek
Communicatie
Kwaliteit van leven
Leiderschap
Pers. effectiviteit
Zelfvertrouwen

Coachtalen
Nederlands

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Na een loopbaan in het bedrijfsleven (Akzo Nobel,1989- 2000, diverse communications & marketing functies) heb ik mij verder gespecialiseerd in de psychologie en psychotherapie. Ik ben opgeleid als GZ-psycholoog, psychotherapeut en psychoanalyticus. Ik ben verbonden aan het Nederlands Psychoanalytisch Instituut in Amsterdam. Naast ervaring in behandelen, heb ik ervaring met wetenschappelijk onderzoek (gepromoveerd in 2007), academisch en post-academisch onderwijs, supervisie en intervisie.
Sinds 2008 heb ik tevens een eigen coachingspraktijk in Baarn. Ik coach onder meer professionals, managers, directieleden, young potentials en executives in profit- en non profit organisaties. Mijn visie en aanpak is gefundeerd op psychoanalytische en systeemtheoretische principes. Centraal staan de (vaak onbewuste en irrationele) relationele patronen van mensen die het functioneren belemmeren.
Ik werk daarbij vanuit het Biografisch Interview, waarbij het verband tussen ervaringen in het verleden en het functioneren in het heden worden belicht. Persoonlijke groei en bewustwording zijn het doel. De gedachte is dat een bewuster inzicht in de eigen persoonlijke dynamiek ruimte schept voor verandering.

Stuur een bericht naar deze coach