R. (Roaric) Schiffer

Aansluitnr. 29901

Certificeringsniveau -

Werkgebied
Regionaal
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
€ 110,00
Uurtarief zakelijk
€ 175,00 exclusief btw

Type
Loopbaancoaching
Personal/Life coaching
Team coaching

Thematiek
Assertiviteit
Communicatie
Competenties
Kwaliteit van leven
Outplacement
Pers. effectiviteit
Pers. ontwikkeling
Re-integratie
Stress
Veranderingen
Werk
Zelfvertrouwen
Zingeving

Coachtalen
Nederlands
Engels

Branche
Maatschappelijke dienstverlening

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Roaric is een gepassioneerde trainer/coach met meer dan 15 jaar ervaring met het coachen en trainen van groepen en individuen. Tijdens de coaching gesprekken kreeg hij regelmatig te horen dat mensen lang moesten wachten voor zij terecht konden bij de reguliere GGZ instellingen om hulp te krijgen bij uiteenlopende klachten. Ook merkte hij dat een groot deel van de cliënten door zijn begeleiding klachtenvrij werden.

Dit heeft hem doen besluiten om een alternatief te bieden voor mensen die moeten wachten op hulp of op een andere manier met hun problemen aan de slag willen: CoachMij.nu!

De kracht van de door Roaric ontwikkelde methodiek kenmerkt zich door een combinatie van interventietechnieken die elkaar versterken.
Roaric vertaalt zijn eigen levenservaring naar CoachMij.nu; mensen weer gelukkig te zien worden vanuit een vertrouwde en persoonlijke behandeling waar openheid de basis vormt is voor hem de kroon op het werk.

Roaric is een gemotiveerd en zeer positief ingesteld persoon. Het enthousiasme waarmee Roaric elke nieuwe dag te gemoed lacht zorgt ervoor dat mensen in zijn omgeving ook gemotiveerd raken om aan de slag te gaan. Dit is dan ook één van zijn sterke kanten: niet bij de pakken neer zitten, maar altijd, met een lach op je gezicht, naar het positieve blijven kijken.

Stuur een bericht naar deze coach