[] J. (Jan) Kossen []

Aansluitnr. 30056

Certificeringsniveau -

Werkgebied
-
E-coaching
Nee
Coaching Monitor
Nee
Nestorcoach
Nee
Ontwikkeladvies
Nee
Uurtarief particulier
-
Uurtarief zakelijk
-

Type
Business coaching

Thematiek
Geen thematieken bekend

Coachtalen
Geen coachtalen bekend

Branche
Geen branches bekend

Vaksectie
Geen vaksecties bekend

Over deze coach
Ik ben mijn carrière gestart bij Werk en Inkomen voor een gemeente. Vervolgens ben ik jarenlang actief geweest in de arbeidsbemiddeling. Na deze periode ben ik mede-eigenaar geweest van een re-integratiebureau en een bedrijf gericht op ARBO en Veiligheid. Al deze ervaringen hebben er uiteindelijk toe geleid dat ik nu al weer enige jaren actief ben als loopbaanprofessional. Daar zit ik op mijn plek!

Mijn expertise ligt bij outplacement en re-integratie 2e spoor trajecten. Ik combineer mijn empathisch vermogen en communicatieve vaardigheden met een breed instrumentarium aan coaching tools en kennis .

“Als zelfstandig ondernemer, manager en coach heb ik inmiddels ruime ervaring in het begeleiden van veranderprocessen bij mensen. Ik heb mijn eigen potentieel continu verder ontwikkeld. En dat potentieel zet ik graag in om jou op een dusdanige wijze te motiveren en begeleiden bij het formuleren van doelen, het ondernemen van actie en het bereiken van resultaten. Op feedback van mijn kandidaten krijg ik vaak te horen dat ze mijn positieve benadering, humor en commitment zeer weten te waarderen.“

Stuur een bericht naar deze coach